8-те най-лоши места за криене на пари вкъщи

Не крийте пари там

Нямате доверие на банките или просто искате да скриете някой лев за черни дни, то в никакъв случай не поставяйте парите си на едно от тези 8 места в дома си. Всеки ги знае и крадецът първо тях ще провери, когато тръгне да тършува из „скритите места“ на жилището ви!

1. Под леглото – старо и банално. Само за замислете в колко филми сте виждали бабите да си крият парите под леглото, матрака или зашити в юрганите.

2. Между страниците на книги – нищо ново. Единственият вариант, при който може да опазите парите си, е, ако имате голяма лавица с книги и да се надявате на „късмета“, че крадецът няма да разлисти всяка една от тях!

3. В шкафчето с подправките – бабини номера. Не само за подправките важи това, но и за кутиите с храна, лакомства и т.н.

4. Зад снимки в рамка или картини – изтъркан вестник! Първото нещо, което правят повечето българи, когато отидат на почивка, е да проверят картините в квартирата дали случайно някой не е скрил някакви пари там..Е замислете се, дали крадецът няма да стори същото…

5. Малък сейф, който не е хванат за стената или пода – безсмислено! Каква е ползата да приберете парите си в малък сейф, който може да бъде изнесен в чанта?

6. В шкафчета и чекмеджета – никога! Няма смисъл да обясняваме защо…

7. Между важни документи – абсурд! Това граничи с абсурда. Парите ще ги преживеете, но, ако ги оставите заедно с документите, е много вероятно и те да изчезнат „барабар“ с тях.

8. В чорапите – стар мъжки номер за криене на пари от жени. Е…повечето крадци са мъже и знаят къде „себеподобните“ си крият паричките за „черни дни“…Вероятно помните Ал Бънди какво правеше, тъй че всички са наясно с това „скришно място“.