6 стъпки към по-големи гърди, без импланти!

6 стъпки към по-големи гърди, без импланти!

От тях зависи не само възхищението, което получаваш от мъжете, но и най-важното – самочувствието ти. И макар за някои хирургически поставените импланти да изглеждат като решение, други никак не харесват идеята да легнат под скалпела. Не само, че резултатът не е естествен, а и крие рискове. Но ето как можеш да увеличиш бюста си, без операция!

  • Избери добър сутиен. Не може да се каже, че така нареченият Push Up сутиен ще увеличи значително размера на бюста ти, но вградените подплънки в чашките успяват да повдигнат гърдите, така че те да изглеждат по-кръгли и стегнати. По този начин създаваш оптическата илюзия, че имаш по-голям бюст. Другият вариант е да избираш модели с кръстосани презрамки – те имат същият ефект.
  • Избери правилните дрехи. За да направиш така, че бюстът ви да изглежда по-голям, трябва да сте сигурни, че сте избрали правилните дрехи от гардероба. За предпочитане са блузи от материи, които прилепват по тялото, за да очертаят формите ви. Дълбокото V-образното деколте не е добра опция, тъй като по този начин акцентирате върху гърдите. Замени го с деколте със сърцевидна форма с вградени чашки. Освен това избирай винаги по-малки аксесоари, тъй като те правят визуално бюста по-голям.
    6 стъпки към по-големи гърди, без импланти!
  • Масажирай ги. Масажът на гърдите не само ще допринесе за увеличаване размера на гърдите, но има и здравословен ефект, тъй като насърчава циркулацията на кръвта и деленето на клетките. Прави си масаж на гърдите с кръгови движения по 5-10минути на ден, за да стимулирате производството на пролактин в организма.
    6 стъпки към по-големи гърди, без импланти!
  • Прави упражнения. С помощта на правилните упражнения и малко тренировки може да увеличите гръдните мускули и по този начин бюстът ви да изглежда по-пищен. Освен това упражненията правят гърдите по-стегнати и с по-добра форма. Най-сигурен ефект имат лицевите упори и упражненията с гирички. Правилната стойка също допринася.
  • Яж правилните храни. Има продукти, които са богати на естроген и следователно ще ви помогнат за увеличаване на бюста. Такива са например плодове като ябълки, папая и череши, подправки като копър и сминдух, а също и репички, слънчогледово семе, пилешка супа и бира.
  • С инжекция. Увеличаването на бюста с инжекция е с най-траен ефект от всички изброени методи – между година и година и половина. За целта се използва специален гел, който се инжектира в гърдите, като по този начин ги прави по-големи. Самият гел съдържа хиалуронова киселина, с помощта на която уголемяването на гърдите става факт.