5 типа жени, от които мъжете бягат

Когато жената го играе „принцеса“, тя не се интересува толкова от любов, колкото от това да бъде постоянно обожествявана и слагана на пиедестал.

Никой не е идеален и всеки има особености на характера си, но тези седем категории жени определено не допадат на мъжете. Вижте кои са!

  • Контрольорката. В опитите си да го контролира, тя подронва всичките му собствени мисли, желания и може би най-важното – чувството му за компетентност. Той забравя за своята мъжественост и рано или късно си тръгва.
  • Майката. Това е задушаващият тип жена. Тя обгрижва мъжа, тревожи се за него постоянно, дори избира дрехите му. Това може да изглежда като здравословно поведение, но далеч не е.
  • Девойката в беда. Девойката няма как постоянно да е в беда и мъжът няма как винаги да е герой. Твърде изтощително и нереалистично е, както за единия, така и за другия. Накрая, мъжът намразва жената, заради нейната некомпетентност.
  • Счетоводителката. Тя се съсредоточава върху равенството във връзката. Пълното и тотално равенство. Но връзката не е бизнес и ако не се възприема като нещо приятно, магията изчезва.
  • Принцесата. Когато жената го играе „принцеса“, тя не се интересува толкова от любов, колкото от това да бъде постоянно обожествявана и слагана на пиедестал. Тя иска просто да бъде трофей и лишава и двамата от възможността за щастие.