5 секс пози за незабравима мастурбация

5 секс пози за незабравима мастурбация

Тайната на добрия секс е в разнообразието. Същото важи и при мастурбирането. Ето няколко пози за онези моменти, в които жените искат да си доставят удоволствие сами.

Поза „Пеперуда“

Стимулацията на клитора е важна част от мастурбацията и много жени предпочитат да достигнат оргазъм по този начин. Заемете седнала позиция на леглото. Леко свийте бедра към гърдите, след което ги разтворете. След това започнете стимулация на клитора с нежни кръгови движения. Увеличавайте скоростта и натиска. Сменяйте посоките на стимулацията и скоро ще достигнете оргазъм.

Поза „Ездачка“

Тази поза може да я изпълните на дивана или фотьойла. На облегалката за ръце поставете чиста и мека памучна кърпа. Обгърнете облегалката с крака, както в класическата ездачка партньора си. След това започнете да се движите и ще стимулирате клитора си до кулминацията.

Поза „Русалка“

Направете си една хубава вана с етерични масла и много пяна. Докато се пълни водата се потопете в нея. Застанете така, че тънката струя да се стича между краката ви. Този вид клиторна стимулация може да ви доведе до множество оргазми.

Поза „G“ точка

Легнете по гръб и свийте бедра към гърдите. С помощта на пръсти или секс играчка стимулирайте клитора, а след това проникнете във влагалището. Ритъмът и продължителността са във ваши ръце.

Поза „Водопад“

Тази секс поза също се изпълнява в банята и може да замести „Русалка“, ако не разполагате с вана. Просто насочете струята на душа между краката си и се наслаждавайте на усещането.