5 модни трика, с които да изглеждаш перфектно на снимки!

5 модни трика, с които да изглеждаш перфектно на снимки!

Понякога и жени с перфектни тела изглеждат зле на снимки! Облеклото може много да помогне, но може и да навреди. Вслушай се в тези 5 модни трика, за да бъдеш супер на снимките!

  • Избери горната и долната част на облеклото си в един и същ цвят. Този подход ще те направи визуално по-слаба. Важно условие е да подбереш правилните обувки и аксесоари.
  • Ако нямаш дълга и изящна шия, не носи якички, поло и прибрани деколтета. На помощ идва V-образното деколте – избери ризи, топове и рокли, които визуално ще удължат шията ти.
  • За да изглеждат краката ти безкрайни на снимката, избери тесни панталони и обувки с остър връх. Перфектният модел ще бъде изчистен модел с висок ток в телесен цвят, който допълнително ще удължи визуално краката ти!
  • В обектива на фотоапарата, дребният принт визуално те „събира“ и прави фигурата ти по-слаба и компактна. Ако задачата е да се отклони вниманието от лицето, най-доброто нещо, което може да направиш, е да избереш рокля с голям принт.
  • Подчертай талията си. Дори и да не чрез модела на дрехата, можеш да го направиш с колан или като прибереш ризата си в панталона. Така ще направиш женствената извивка още по-открояваща се.