4 трика за плътни и дълги мигли

4 трика за плътни и дълги мигли

Миглите могат да подчертаят красотата на очите ни и да направят погледа по-изразителен, стига да знаем как да ги оформим. Без значение дали миглите ни са дълги или не, можем да ги направим безупречни без много усилия. Ето няколко трика как можем да постигнем този ефект.

Уред за извиване на мигли

Той помага миглите да се извият още от самия корен и по този начин те изглеждат по-дълги. Ако миглите ни са много прави, е препоръчително да се насочим към маша за топло извиване на мигли. Така миглите ни ще останат извити през целия ден. Важно е да внимаваме да не ги извием прекалено.

Да използваме основа за мигли

Тази допълнителна стъпка определено може да промени крайния резултат. Основата обгръща косъмчетата и помага на спиралата да ги покрие по-добре. Ефектът е много по-добър, освен това спиралата остава и по-дълго.

Да подчертаем миглите

Ако миглите са по-редки, можем да имитираме плътност с помощта на сенки за очи. Това се постига с нанасяне на тъмни сенки на линията на миглите. Не бива да се притесняваме дали линията ще бъде идеална – видът трябва да бъде естествен.

Гребен за разресване на мигли

Това е най-ефективният начин да предотвратим слепването на миглите. Гребенът трябва да се използва след нанасянето на спиралата.

тялото.бг