3 лесни трика за по-дълги мигли!

3 лесни трика за по-дълги мигли!

Когато става въпрос за мигли, никога не са достатъчно дълги и винаги искаме повече. Има лесни трикове, които могат да заместят изкуствените мигли. Ето три от тях:

  • Наслагване. Не става въпрос само за спиралата. Нанесете един слой, след това използвайте сенки за очи или дори пудра, с която да създадете основа. След това нанесете още един слой спирала за мигли. Така ще създадете илюзия за повече обем.
    mascara
  • Игра с цветовете. Това е специална техника, с която създавате илюзията за по-дълги и по-плътни мигли. Първо нанесете черна спирала за мигли по цялата дължина, а след това „минете“ само връхчетата на косъмчетата, но с тъмнокафява. По този начин създавате многоизмерен ефект, с който миглите ви оптически изглеждат по-дълги и гъсти.
    00028898
  • Нанесете първо отгоре. Всички нанасяме спиралата за мигли от долната страна на миглите, което е задължително. Нанесете един пласт от горната страна на миглите първо, а след това два пласта отдолу. По този начин обхващате косъмчетата от двете страни, а това помага много при визуалните ефекти за удължаване и сгъстяване.