3 безотказни метода за разваляне на магия

Разваляне на магия

Не ви върви в живота и вярвате, че имате направена магия? Възможно е да сте прави! Правенето на магии датира от векове наред. Има много и различни типове ритуали – от бели магии за любов до черни магии за болест или лош късмет.

Важно е да знаете, че те се правят нощем и когато Луната намалява. Тяхното разваляне в повечето случаи е индивидуално, но има няколко „универсални метода“, които могат да ни отърват от негативното влияние.

Сурово яйце

Сложете по едно сурово яйце в четирите ъгъла на стаята. Оставете ги да престоят така за 4 дни. След като мине посочения срок, вземете яйцата и ги хвърлете в течаща вода – река, поток и т.н. Не се обръщайте назад, когато се връщате от мястото, на което се изхвърлили яйцата! По този начин ще оставите лошите неща зад гърба си!

Изгаряне на муска

Ако сте намерили муската на магията, трябва да я изгорите! Муската на магията са комбинация от косми, парчета плат, кокали, конци или черупки от яйца. Намерите ли нещо такова в дома си, то най-вероятно са ви направили магия. Вземете я, но не директно с ръка! Занася се на кръстопът и се изгаря в неговата среда. Докато гори казвате следните думи:

Както се разнася дима, така да се разнесат злите сили, които се въртят около мен и както гори този огън, така да изгори и злото направено за мен.

Изчакайте докато напълно изгори муската, съберете пепелта и я изхвърлете отново над течаща вода.

Четене на молитви

Във всички религии има молитви, които развалят магии. Най-добре е да се четат от църковно лице, но тези, които ще ви покажем може да ги казвате и сами, за да развалите направената магия.

Първа молитва, дадена от Архангел Гавраил

Аз бягам за прибежище при Господа на зората, за да може Той да ме освободи от злото на ония неща, които Той е сътворил; и от злото на приближаващата се нощ, и от злото на черномагьосници жени и мъже, които в полунощ духат върху възли на въже със сатанински заклинания за болести, нещастия и смърт на невинните си жертви, и от злото на завистливия, когато той завижда.

Амин

Втора молитва, дадена от Архангел Гавраил

Аз (името ти) бягам за прибежище при Господа на хората! Царя на хората, Бога на хората, за да ме освободи Той от злото на нечестивия (дявола) или неговата помощничка (казва се името й), които шепнат зли внушения в гърдите на жертвите си и дебнешком се оттеглят от тях. И от зли и нечисти духове и лоши хора.

Амин

Молитва от Архангел Гавраил за ограждане от злото и предпазване от магии:

Бог, Отец на световете, е Един Бог, вечният Бог.

Той не ражда (като жена), нито е роден от жена и няма ни един подобен Нему.

Амин

Понякога развалянето на магията не става от първия път. За да сте сигурни, че сте я развалили, трябва да правите „познатата“ проверка с яйцето. Ако до следващата сутрин то остане сурово и прозрачно, както сте го счупили, значи сте развалили магията!