10 правила за роман на работното място! Внимавайте с шефа!

10 правила за роман на работното място! Внимавайте с шефа!

На теория в работно време всеки трябва да си гледа работата, а личното си време да посвещава на личен живот. На практика в работно време правим всичко, което ни прави щастливи, тъй като изпитваме космически дефицит от лично време.

10 правила за роман на работното място

– Връзката в офиса не е начин да направите кариера. Тя е само вариант за приятно прекарване на времето в офиса (в повечето случаи временен).

– По-добре не разказвайте на колегите за креватните си подвизи. Не се знае как те ще използват тази информация.

– Ако все пак ви се прииска да разкажете за интригата си на един само колега, да знаете, че само след седмица за това ще говори целият офис.

– Когато много ви се иска да споделите нещо лично, най-добре се обадете на стара приятелка от училище, която дори не знае къде работите в момента. Или просто си водете дневник.

– Когато се впуснете във връзка на работното място, трябва да помните, че тя в един момент може да приключи. А вие трябва да продължите да работите в офиса. Затова положете усилие да си останете приятели със симпатичния колега.

– В началото на връзката можете да подпишете „пакт за ненападение“. Уговорете се за това, какво ще стане, ако се разделите. Това не е цинизъм, а предвидливост и отговорност за репутацията на другия човек.

– Трудно е да се владеете и да се въздържате от погледи и усмивки, когато човекът, в когото сте влюбени, е край вас. Мислете за нещо неприятно. Или си носете пакетче кисели бонбони в чантата.

– Никога не разменяйте имейли по служебната поща.

– Понякога тази връзка завършва със сватба. Но това се случва рядко. Ако се случи – добре, но не ви съветвам да мечтаете на тази тема.

– Ако неочаквано се окажете в едно легло с шефа или със свой колега, това значи само едно – и двамата сте поискали да правите секс в този момент.

 60% от жените са спали поне по веднъж с колега от офиса, в който работят.

85% от жените са усърдни в работата си, за да впечатлят някой колега.

30% от жените са имали връзка с колега по време на командировка.

50% от жените фантазират на тема секс с шефа.