Ще си избираме гаджета по миризма

Ще си избираме гаджета по миризма

Вече ще можем да си търсим половинка и по телесната му миризма. Услугата се предлага от сайта за запознанства Smell Dating, основан от Тега Брейн и Тед Лавин, пише в. „Метро“.

Когато се запишете в него, не е нужно да качите любимото си селфи и да чакате най-примамливите предложения. Вместо това ще очаквате от уебсайта да ви изпратят фланелка.

условието е да я носите три дни и три нощи, без да ползвате дезодорант. След това я изпращате по пощата обратно на сайта и в замяна оттам ще ви изпратят десет мостри от фланелки, носени от други потребители в сайта.

Когато си изберете подходящата миризма, възвестявате Smell dating на какво сте се спрели. При съвпадения сайтът дава телефонните номера на потенциалните партньори, за да се свържат и си уредят среща.

Сайтът не разкрива пола и сексуалната ориентация на припозналите се по миризмата партньори, за да бъде по-интересно.

Според създателите на сайта, порталът връща на потребителите тяхната „молекулярна интуиция“ чрез обонянието. Интернет е станал прекалено плосък и изкуствен с ретушираните снимки за запознанства. Засега порталът може да бъде ползван само от 100 души в Ню Йорк, които трябва да заплатят 25 долара входна такса.

тялото.бг