Ще се уплашите, ако видите какво извадиха от гърдите на известна плеймейтка

Известна плеймейтка искала да подобри външния си вид с пластична операция. Вместо това влошила всичко. 45-годишната Карен Макдугъл трябвало да премахне от себе си всички импланти. Причинявали й мигрена, загуба на съзнание и нарушение на зрението.

Когато решила да си увеличи гърдите, била едва на 22 години. Имала пред себе си обещаваща кариера и се гордеела със сластните си извивки, които показала и на страниците на списание Плейбой.

След 23 години започнала да има проблеми, които в началото дори не свързвала с имплантите си. Започнала да й боли главата, губела съзнание, а зрението й се влошило. Лекарите установили, че за всичко били виновни имплантите, които си сложила на гърдите през 90-те години. Тогава пластичните хирурзи се заричали, че това са доживотни импланти и не би трябвало да има никакви проблеми с тях. Оказало се, че грешат.

Гледката на това, което е извадено от тялото на Карън определено не е приятна. За щастие след изваждането на имплантите тя вече няма здравословни проблеми. И изглежда много по-добре./флагман

1488389151-3