Чудна домашна смес, благодарение на която след 12 дни не бихте познали себе си!

Чудна домашна смес, благодарение на която след 12 дни не бихте познали себе си!

Знаете ли, че има домашно лечение, след което само след 12 дни не бихте познали себе си: Ако имате проблем с бръчки, опитайте. Тайната е в лененото семе, което със своето лечебно свойство допринася за подобряване на подкожната тъкан, подмладява мастните клетки и връща този младежки вид в зоната около бузите, особено в сензитивните части на кожата около очите, където кожата е най-тънките и склонна да образува бръчки.

Поставете лъжица ленено семе в чиния и я залейте с трета чаша вряла вода, разбърква се няколко минути и след това се покрива със салфетка и се оставя да престои до вечерта. Използвайте водната маса, в която е стояло лененото семе и тя е станала като гел. Нанесете този разтвор от лененото семе на почистено лице и шия. Не трябва да се притеснявате за областта на очите, свободно нанесете и на това място. Когато маската изсъхне на лицето, отново се намажете. Тази процедура се повтаря пет пъти.

Ефектите от маската от ленено семе:

– Тя опъва чертите на лицето, тонира и стяга кожата

– Намалява широките пори

– Хидратира кожата

– Намалява излишния себум на мазната кожа

– Помага за предотвратяване на образуването на акне и премахване на пъпки от лицето

– Забавя образуването на бръчки и премахва линиите от лицето, тъй като има свойства, които интензивно забавят стареенето.

Блиц