Чудна домашна смес, благодарение на която след 12 дни не бихте познали себе си!

СПОДЕЛИ с приятели в социалната мрежа

Знаете ли, че има домашно лечение, след което само след 12 дни не бихте познали себе си: Ако имате проблем с бръчки, опитайте. Тайната е в лененото семе, което със своето лечебно свойство допринася за подобряване на подкожната тъкан, подмладява мастните клетки и връща този младежки вид в зоната около бузите, особено в сензитивните части на кожата около очите, където кожата е най-тънките и склонна да образува бръчки.

Поставете лъжица ленено семе в чиния и я залейте с трета чаша вряла вода, разбърква се няколко минути и след това се покрива със салфетка и се оставя да престои до вечерта. Използвайте водната маса, в която е стояло лененото семе и тя е станала като гел. Нанесете този разтвор от лененото семе на почистено лице и шия. Не трябва да се притеснявате за областта на очите, свободно нанесете и на това място. Когато маската изсъхне на лицето, отново се намажете. Тази процедура се повтаря пет пъти.

Ефектите от маската от ленено семе:

– Тя опъва чертите на лицето, тонира и стяга кожата

– Намалява широките пори

– Хидратира кожата

– Намалява излишния себум на мазната кожа

– Помага за предотвратяване на образуването на акне и премахване на пъпки от лицето

– Забавя образуването на бръчки и премахва линиите от лицето, тъй като има свойства, които интензивно забавят стареенето.

Блиц

<
loading...