Черната Златка претърпя тотална промяна! Ето защо!

След като показа в пряко включване в социалната мрежа как й слагат ботокс, Златка Димитрова се похвали с поредна корекция на лицето си. Този път тя ремонтира своята брадичка. Както обикновено, и този път брюнетката от Бургас шумно афишира посещението си в кабинета на небезизвестния доктор Ангел Енчев, при когото открай време се тунингова.

„Имахме план! Финализиран!”, похвали се тя. По-наблюдателните веднага забелязаха, че е заострила брадичката си. Напоследък тя изглежда много по-издадена напред в сравнение със старите снимки на моделката, което видимо променя целия овал на лицето й, пише „Уикенд“. Ако се вярва на всичко, което Черната Златка твърди за външния си вид, това би трябвало да е нейната трета поред пластична операция.

Предишните две са били за уголемяване на бюста и намаляване на носа й. Проста сверка със стари снимки и записи на Майката на годината обаче показват, че скулите й също изглеждат доста по-различно в сравнение с преди. Дали и върху тях се е разписал доктор Енчев или ефектът се дължи на свалени килограми след раждането, само тя си знае. Още преди 6 години, когато скъси носа си, Златка сподели публично своето верую: „Всяка жена трябва да се променя”. Тя очевидно и до днес изповядва същата философия.

Източник: Blitz.bg