Цял живот криела една кутия от съпруга си: Разбила целия му свят, когато видял какво има вътре

Тайната на една жена, която цял живот криела от съпруга си, е резултат на съвета, който е получила, докато все още е била момиче …

Мъжът и жената били женени цели 60 години. Никога не е имало тайни, които да са криели един от друг. Съществувала само една картонена кутия, която жената държала в шкафа и за която казала на съпруга си, никога да не я отваря и да не задава въпроси.

През всичките години мъжът никога не попитал за кутията, докато един ден жената не се разболяла, а лекарите и казали, че няма да се възстанови.

Тя помолила съпруга си да вземе кутията от шкафа и да я донесе в леглото й. Смятала, че е дошло време той да разберете какво се намира в кутията.

В кутията имало две кукли и свитък от банкноти. След преброяване разбрали, че в кутията имало 95 000 долара.
Съпругът я попитал какво означава всичко това, а тя му отговорила: „Когато бях малка баба ми ми каза тайната на успешния брак. Каза ми, че всеки път, когато ме разгневиш аз трябва да мълча и да направя малка парцалена кукла „.
Мъжът се разплакал, защото в кутията имало само две кукли така че той предположил, че жена му през целия им брак, само два пъти му е била разгневена.

-Много съм щастлив, че виждам само две кукли, но скъпа от където са всички тези пари- попитал мъжа.

-Това са парите, които спечелих от продажбата на парцалените кукли – отвърнала жената.

Източник: За жената