Цвети Стоянова честити Нова година и направи шокиращо признание за живота си

Цвети Стоянова с прочувствено обръщение

Гимнастичката от „Златният ансамбъл“ на Ива Ананиева, която направи опит за самоубийство, публикува на стената на своя фейсбук профил обръщение към всички българи, които са я подкрепяли и изрази благодарността си към лекарите; семейството и съотборничките си.

Ето какво написа Цветелина Стоянова:

2016 година не беше най-тежката в живота ми, но беше последната тежка година в него. Не ми отне повече от всяка друга, не ме боля повече и не плаках най-много! Сега аз я изпращам като победител на собствения си живот, без сълзи, а с много смях и хубави емоции! Искам да знаете, че не съжалявам за нищо което съм направила през живота си! Благодарна съм за точно този живот, за всеки човек и всяка случка в него.

Срещнах толкова прекрасни хора, от които получих, също толкова прекрасни уроци. Смело мога да кажа, че животът ме обича и аз него. Господ също! Няма думи на света, които да изразят благодарността ми към целия екип на „Пирогов“, но мога да им пожелая цялото здраве и щастие на света, защото го заслужават и да продължават да спасяват хората, дори когато не го заслужават.

Разбрах какво е да боли, да страдаш, да си истински щастлив от факта, че просто дишаш сам, че нямаш нито една тръбичка в тялото си, да си благодарен, да си просто жив… Просто БЛАГОДАРЯ! Готова съм за 2017 година и за всичко което ще ми донесе тя!