Тя искаше да си сложи ботокс, но крайният резултат беше смразяващ!

Американката Керъл Брайан се обърнала към козметолог през 2009 г., за да й премахне бръчки.
Специалистът посъветвал 47-годишната жена да си направи филъри (кожни пълнители, които се инжектират в меките тъкани на лицето с цел да се заличат бръчкитe) в челото и скулите, за да си възвърне загубения обем в тези зони. След процедурите жената изглеждала подпухнала, на лицето й имало синини и оттоци.

В козметичния салон заявили, че това са „типични ефекти“.

5-39

След три дни Керъл отишла, за да й бъде направена втора инжекция, която както се изяснило по-късно, само усложнило ситуацията. След като лицето на американката набъбнало до невероятни размери, се изяснило, че козметологът е объркал две несъвместими съставки в инжекцията.

„Чувствах се, сякаш носех чужда глава.Толкова ми тежеше челото, че ми падаше върху очите и не виждах нищо“, спомня си Керъл.

4-39

Проведената процедура повлияла на нейния зрителен нерв и тя завинаги загубила зрението си на дясното око.

„Не мога да опиша болката при коригиращите процедури. Подложих се на няколко операции на лицето, които бяха ужасно болезнени, цитира думите на американката The Independent.

Три години жената не излизала от къщи, криела се от близките си във ваната, докато дъщеря й не се заела с рехабилитацията й. Седем години след процедурите при козметолога, Керъл успяла да си възвърне нормалната външност след доста хириургични интервенции, но все пак, разбира се, тя не изглежда както пред

БЛИЦ