Трудно за вярване, но факт! Тя е на 43 години и е майка на 4 деца!

Хайди Клум на 43 години

Можеш да имаш успешна кариера и щастливо семейство! Факт, който небеизвестната Хайди Клум ни доказва. Бившият модел на „Виктория сикретс“ споделя пред списание „Shape“ любопитни тайни от своя живот. 43-годишната майка разкрива, че най-големия успех в живота й са 4-те деца, а едва на второ място са световната слава и постиженията на модния подиум.

„Имам стрии по корема си и съм кърмила четири деца, но приемам всички промени по тялото си“, признава тя и допълва, че поддържа своята фигура като се стреми да бъде максимално активна.

„Старая се да бъда максимално активна. Нямам време за тренировки всеки ден, но да бъде майка на четири деца си е достатъчно натоварващо“, споделя супермоделът пред сп. Shape.

Освен модел, Хайди Клум е телевизионна водеща, дизайнер и продуцент. Признава, че е трудно да балансира работата с тренировки в залата, ето защо се старае да практикува повече дейности на открито със семейството си.

„Обичаме да караме колело, да разхождаме кучетата или да скачаме на батут“, разказва моделът. Освен физическите упражнения, Клум залага и на правилното хранене.