Тотален шок! Пребиха грубо и изнасилиха зверски много известна порноактриса по време на снимки!

Тотален шок! Пребиха грубо и изнасилиха зверски много известна порноактриса по време на снимки!

От бой и принудителен секс на снимачната площадка се оплаква порнозвезда. В брутален филм на канадската компания „Брейзърс“ върху Ники Бенц се изсипва порой от ритници, последван от душене и зверско изнасилване.

35-годишната порнотруженичка споделя злощастния си опит в социалната мрежа туитър и обвинява режисьора Тони Ти в непрофесионализъм, пише в. „България днес“. „Не значи не, независимо дали е пред камерите. Участвах в сцена на изнасилване против волята си“, жалва се Ники Бенц, родена под името Алла Мончака в работническо семейство в Мариупол, Източна Украйна. Колежки от порногилдията не пестят усилия да я защитят и разкриват, че са преживели същото в баталните продукции на Тони Ти. „Тони постъпи по същия гаден начин с мен, миличка.

Но импресариото ми ме посъветва да мълча“, пише в туитър Дана Диърмънд, видна актриса и режисьорка на филми за възрастни. От „Брейзърз“ отричат да имат вина и твърдят, че извращенските сцени са по сценарий на продуцентите. „Както повечето от вас знаят, ние сме само подизпълнители. Снимаме каквото ни кажат сценаристите“, гласи официално съобщение на компанията.