ТОП 9 неща, които жените харесват в мъжете

ТОП 9 неща, които жените харесват в мъжете

Никой не може да разбере жените напълно, но относно вкусът им за мъже има седем ясни критерия. Всяка една жена би описала с тях перфектния мъж в съзнанието си! Ето ги и тях:

  1. Лудост, но не клинична. Всяка жена иска мъжът до нея на моменти да е луд и спонтанен, а не скучен философ. Той трябва да умее да се забавлява, да се отпуска и да бъде себе си.
  2. Той трябва да е възпитан. Възпитанието е много важно за това една жена да те хареса. Никоя не иска да излиза с някой, който ще я излага на публични места и ще се държи грубо с другите.
  3. Сила. Не става дума само за физическа, а и за сила на характера. Когато мъжът каже нещо, трябва да застане зад думите си и да ги изпълни.
  4. Физика. Това не е изненада за никого. Жените винаги ще харесват атлетичните мъже, както мъжете харесват красиви жени.
  5. Набола брада. Дългата брада отблъсква дамите, така че не следвайте модата, но пък гладкото лице изглежда детско. Повечето дами са привлечени от леко набола брада, в стил мачо.
  6. Гласът. Дълбокият басов глас е символ на мъжественост и способност за закрила на семейството.
  7. Лидерство. Всяка жена е привлечена от това качество и умение да водиш другите. То вдъхва стабилност и сигурност.
  8. Да има стил и да се облича добре. Жените не харесват мъжете „кифли“, които висят постоянно в мола или си правят маникюр, но винаги ще въздишат след мъже, които изглеждат стилни и добре поддържани.
  9. Да е интелигентен. Мъжът може да омае една жена най-лесно с думи. Най-важното е той да е интелигентен и способен на интересен разговор. Това винаги ще е печелившо.