Топ 5 на зодиите с най-мръснишки фантазии

Топ 5 на зодиите с най-мръснишки фантазии
Сексът винаги е разтърсващо преживяване и колкото по–разнообразен е той, толкова по- добре. И затова днес решихме да направим една своеобразна “ класация “ на представителите на пет зодии от мъжкия пол с най – мръснишки фантазии, пише lifetime.bg.
На първо място, безусловно поставяме господата от зодия Скорпион. Той е най- чувствения и сексапилен представител на Зодиака. Надарен с адски мръсно подсъзнание , за него причиняването на болка е нещо естествено. Обожава нестандартните пози и секса на публични места. Воайор е и няма нищо против и него да го гледат. Виртуоз в оралната любов! В леглото набляга на количеството, а не на качеството.
Драги Овни, след дълги колебания На Вас отредихме второто място в нашата класация. Защото дамите винаги трябва да си имат едно наум с Вас. Като един достоен съперник на Скорпиона, Мъжът Овен по нищо не отстъпва на първия в сексуалните си фантазии. На Овена му е заложено да е нетърпелив и импулсивен. Нестандартен тип, който действа енергично и със замах. Излъчва силно подчертана сексуалност и обича да подчинява партньора си в леглото. Ненавижда еднообразието и скуката и при него „Не“ не минава. Забраненото и шокиращото е неговият афродизиак. . Пада си и по груповия секс. Но едно е сигурно. С него очаквайте неочакваното. И то в големи дози.
Трето място отреждаме на господата представители на зодия Лъв. В леглото те са стихиен пожар и изпепеляват всичко до което се докоснат. Доминанти в пълния смисъл на думата. Харесва оралната стимулация, само когато я получава. С него сексът е задъхващ маратон и победителят е той.
Чаровните, но непостоянни Близнаци са на четвърто място в нашия чарт. Близнакът обикновено е мил и нежен Дон Жуан, ласкател до съвършенство. Но в секса е бърз и яростен и не влага чувства. Обича да прави любов на дневна светлина и пред огледални повърхности. Задоволяването на партньорката му обаче не е приоритет.
И да затворим кръга, отреждаме петото място на представителите на зодия Рак. Ненапразно наричат Рака Богът на насладата. Защото той е сладострастник до максимума. Обожава да дарява дамата с неизчерпаеми френски ласки и не я оставя намира, докато не я задоволи до край. Често е агресивен и нетърпелив и още преди да стигне до спалнята е готов за палави игри. “ Секс без ръце“ е неговото мото.
Блиц