Тони Димитрова се втали до неузнаваемост! Смъкна 10 килограма за 4 седмици с чудодеен хранителен режим

Изпълнителката на „Ах, морето“ изуми своите фенове с драстичната промяна в своето телосложение. Явно любовта прави чудеса и Тони Димитрова е успяла да свали близо 10 килограма. Самата тя споделя, че зад „пеперудите в стомаха“, се крият усилени тренировки във фитнес залата и спазването на строг хранителен режим в продължение на месец.

Певицата подчертава, че е важно за всеки един ден от тази диета е да се пият по 3 литра течности – вода, кафе, чай, но без захар и други подсладители, пресни плодови и зеленчукови сокове, изцедени на момента.

Тони Димитрова преди диетата

Подготвителен период:

3–4 дена или 1 седмица трябва да се храните с лека храна, повече салати, леки яхнии, да намалите хляба, за да може организмът да се настрои за предстоящата диета.

Първа седмица:

Тони Димитрова се хранила само с варени картофи, които не са солени и не са третирани с мазнина.

Дозата е максимум 500 грама, които са разделени за два приема по 250 грама. Картофите може да бъдат сварени със или без обелките. Могат да бъдат печени, но без мазнина – добре е да бъдат свити във фолио, защото стават приятно печено-задушени.

Заедно с картофите трябва да бъдат изядени 2 кофички кисело мляко.

Млякото трябва да се изяде отделно от картофите, за да може стомахът да не работи празен.

Втора седмица:

Менюто от втората седмица е приятно. Всеки ден се яде пилешко месо и салати. Месото трябва да бъде филе – бялото месо без кожата. Зеленчуците на салата трябва да бъдат пресни и да не са обработени термично – задушени, печени. Количеството е неограничено.

Такива салати са с домати, краставици, прясно зеле, моркови, марули, салата айсберг, червено цвекло, ряпа. Може да им добавите малко ябълков оцет, а за зехтина Тони Димитрова казва – само 1 капка.

Тони Димитрова диета 2

След спазването на хранителния режим.

Трета седмица:

Вместо пиле през третата седмица се яде риба. Тя може да бъде задушена, печена на скара, печена в тавичка. Не е желателно да бъде маринована, защото е доста солена. Пържената е тежка.

Яжте пресни салати в количества, каквито на вас ви се иска. Но не трябва да бъдат мазни, солени, а само леко подкиселени.

Четвърта седмица:

Последната седмица за диета се използват само 3 дена. Това е времето за прочистване с плодове, мед и чай. Количеството плодове не е лимитирано. Можете да ядете колкото можете да приемете през деня, като пиете чай с мед наред с трите литра вода.

Захранване:

Последните 4 дена от диетата на Тони Димитрова са свързани с малък прием на хляб – пълнозърнест. Можете да ядете и леки зеленчукови супи, яхнии, но без тежки пържени и мазни ястия.

Можете да хапнете шоколад, малко торта или някаква пастичка, защото организмът ви се е изтощил откъм въглехидрати.