ТЕСТ: 6 или 9- кое число видя първо?

Това е един лесен тест за съзнанието, което разкрива много тайни за нас. Отговорете си на въпроса :Коя цифра видя първо – 6 или 9?

Първо 6:
Ти си изключително праволинеен, избягваш промените, имаш свое разбиране за света и никой не може да те убеди в обратното. Романтиката не е тоята област. Смяташ в по-скоро за губене на време. На работа се раздаваш изцяло и работиш неуморно от сутрин до вечер. Изглеждаш резервиран към хората, но един път допуснал човек до себе си, си способен да направиш всичко за него. Приятелството е много важно теб. В любовта определено на си инициативен и предпочиташ друг да направи първата крачка. Целта ти е да имаш хубаво и голямо семейство – идеала ти за щастлив семеен живот.

Първо 9:
Всичко в теб е емоция и цвят. Обичаш света и живота и приветстваш всеки ден така, сякаш е чудо. Твоята страст е пътуването. Ако можеше, щеше да обиколиш целия свят. Ти си оптимист и предаваш своята енергия на другите. В работата не си най- перфектния служител. В любовта определено си романтик, който иска да обича и да бъде обичан. Дори и най-малките неща те правят щастлив.