Тези красавици са над 45 години! Никога няма да им ги дадете!

Тези красавици са над 45 години! Никога няма да им ги дадете!

Никак не е лесно да поддържаш форма, когато си над 45 години. Факт е, че тези дами могат да си го позволят. И резултатът е главозамайващ.

Дженифър Лопес, на 47 години „Не се лишавам от храна, но съм се научила колко важно е да живееш здравословно. Например с мен винаги имам нещо здравословно за междинно похапване – плодове или зеленчуци.”

Дженифър Лопес, на 47 години „Не се лишавам от храна, но съм се научила колко важно е да живееш здравословно. Например с мен винаги имам нещо здравословно за междинно похапване - плодове или зеленчуци.” Дженифър Анистън, на 47 години Дженифър вярва, че не можеш да си здрава, да имаш стройна фигура и красива кожа, ако не се храниш правилно. Затова тя избира само органични продукти.

Дженифър Анистън, на 47 години Дженифър вярва, че не можеш да си здрава, да имаш стройна фигура и красива кожа, ако не се храниш правилно. Затова тя избира само органични продукти.

Кайли Миноуг, на 48 години Кайли признава, че не тренира чак толкова много, но използва много продукти, за да подхранва кожата си. Увереността също е важна съставка за красотата.

Кайли Миноуг, на 48 години Кайли признава, че не тренира чак толкова много, но използва много продукти, за да подхранва кожата си. Увереността също е важна съставка за красотата. Елизабет Хърли, на 51 години „Ако искате да отслабнете, вземете си куче – това е най-доброто решение. Аз всяка сутрин тичам в парка с моето. Така че при мен половин час игри с кучето ми, замениха фитнеса.”

Елизабет Хърли, на 51 години „Ако искате да отслабнете, вземете си куче - това е най-доброто решение. Аз всяка сутрин тичам в парка с моето. Така че при мен половин час игри с кучето ми, замениха фитнеса.”

Ел Макферсън, на 52 години „За мен мотивация са радостта, страстта, спокойствието и силата. Всички те са по-важни за мен от числото, което показва кантара. Те ме мотивират да се храня по-добре и да тренирам.”

Ел Макферсън, на 52 години „За мен мотивация са радостта, страстта, спокойствието и силата. Всички те са по-важни за мен от числото, което показва кантара. Те ме мотивират да се храня по-добре и да тренирам.” Шарън Стоун, на 58 години „Никога не съм се питала дали наистина съм красива, или не. Но знам един магически трик – знам как да създам илюзията, че съм привлекателна. Когато една жена влезе в стаята, хората не са запленени от красотата ѝ, а от енергията и силата, които излъчва.“

8_1478983548Кристи Бринкли, на 62 години „Да си боядисаш косата, да ходиш на козметик и да тренираш са неща, които си струват само ако те карат да се чувстваш по-комфортно в тялото си, никога не трябва да ги правиш, ако друг ги изисква от теб. Най-ценното нещо, което можеш да си подариш, е да се грижиш за здравето си.”

9_1478983550Джейн Сиймур, на 65 години „Мразя да се лишавам от каквото и да било, ако искам да ям паста – ще ям, но само половин порция.”

10_1478983538Холи Бери, на 50 години Когато е на 23 г., Холи е диагностицирана с диабет. „Когато знаеш, че имаш диабет, започваш да следиш навиците си – с какво се храниш, колко време спиш, колко тежиш (в моя случай имаше опасност от недохранване, а не от напълняване). По този начин, независимо дали ти харесва или не, започваш да се грижиш повече за себе си.”

4_1478983541Сидни Кроуфърд, на 50 години „Всички си мислят, че моделите имат стройна фигура по рождение, но това не е вярно. Аз никога не се фокусирам върху това, което харесвам, а върху това, за което трябва да внимавам. Да си красива не е лесно.”

5_1478983543