Тайната на красивата коса на жените от Изтока вече е разкрита! Няма да повярвате коя е основната съставка

Тайната на красивата коса на жените от Изтока вече е разкрита! Няма да повярвате коя е основната съставка
Красива, блестяща и мека като коприна – с пищните си коси жените от Изтока винаги са предизвиквали възхищение и малко завист у нас. А знаете ли, че за да се грижат за тях, те често използват един доста известен продукт при нас – киселото мляко! Затова, специално за вас сме подбрали няколко лесни и ефективни рецепти за домашни маски за коса от кисело мляко.
Най-лесната маска, с която ще върнете блясъка и мекотата на кичурите, както и едновременно ще се спасите от пърхота, е просто нанасяне на киселото мляко в корените и по цялата дължина на косата. Втрийте добре и завийте главата с кърпа. Измийте косата след 20-30 минути. Добре е да правите тази маска 2-3 пъти седмично. Невероятно хранителна маска е следната, приготвена от кисело мляко и мая.
Просто смесете ¼ чаена чаша кисело мляко и един куб мая. Оставя се да престои някъде около един час, за да се активират процесите на ферментация, а след това нанесете сместа върху корените и на цяла коса. Оставете маската да действа един час. Резултатите са феноменални!
Блиц