Строителите са най-добрите гаджета

Строителите са най-добрите гаджета

Обществото ни е пропито от различни стереотипи, които влияят на решенията ни във всяка една житейска сфера. Много жени предпочитат да излизат със спортисти, вярвайки, че те са лъвове в леглото и могат да им осигурят лъскав лайфстайл.

Други пък припадат като видят изтупан бизнесмен, правейки си сметката, че той ще ги засипе с подаръци и романтични пътешествия. Програмистите често са подценявани като задръстени, шофьорите и охранителите като глупави и т. н.

Сайтът Ironmongerydirect разкри, че стереотипите може да подвеждат представителките на нежния пол. Кратко проучване на медията показва, че най-добри гаджета стават от строителите.

Набитите, по-грубовати и вечно изцапани заради работата си мъже ще ви бъдат по-верни от представителите на други професии и ще ви отделят така желаното внимание.

53 % от строителите предпочитат да прекарват вечерите си с партньорката, отколкото да пият с приятели в някоя кръчма или дискотека. Вероятно причината се крие в това, че са прекалено изморени от физически натоварения работен ден или пък във факта, че са заобиколени постоянно от други мъже и жадуват и ценят женската компания.

Често строителите са или шефове, или работят на надница, така че разполагат сами с времето си и могат да бъдат гъвкави, когато се касае до половинката им.

тялото.бг