Правило 5-5-5: Подготвя се за 5 минути, лечението продължава 5 дни, отслабва се с 5 кг.

Правило 5-5-5: Подготвя се за 5 минути, лечението продължава 5 дни, отслабва се с 5 кг.

Най-добрият пример за силата на природата се крие в една проста напитка и правилото 5-5-5, като през първите 5 дни можете да се отървете от т.нар фалшиви кг. Първо правило 5-5-5 се състои от проста напитка и няколко съвета, които ако искате да постигнете максимален ефект, трябва стриктно да спазвате. Трите цифри пет отнасящи се до скоростта на подготовка от 5 минути, лечението 5 дни и максималните възможни резултати, сваляне на 5 кг.

Съставки: – 60 грама пресен магданоз – 1 лимон – 1 чаша вода

Приготвяне: Магданозът добре се измива, поставя в блендер. Добавя се един лимон и една чаша вода. Всичко това се разбърква добре.

Начин на консумация: – напитка се пие всяка сутрин след като станете, преди ядене и пиене. – Процедурата се повтаря пет поредни дни без прекъсване. – След петия ден се прави почивка от 10 дни и по желание процедурата се повтаря. Тази отвара ускорява метаболизма и храносмилането, предотвратява натрупването на вода в организма и надутостта и помага на организма за бързо и ефективно изгаряне на мазнините и калориите.

Забележка: Правилото 5-5-5 няма в рекорден срок да стопи натрупаните мазнини, а ще ускори метаболизма и да помогне по-бързо да достигнете до желаните резултати. Загубата на килограмите, които бързо ще забележите, най-вече се отнася до загубата на вода в тялото. Именно заради това, първите пет килограма, които можете да загубите се наричат „фалшиви кг“. Но след това можете да забележите реалните загуба на килограми.

блиц