Помните ли Цвети Найденова? Ето какво се случи с нея!

Олимпийската медалистка от Рио 2016 – Цветелина Найденова демонстрира изключително висок стандарт на живот. Тя отдавна има къща в Банкя, родния град на премиера – Бойко Борисов, но напоследък показва все по-луксозен интериор, досущ като в световните интериорни списания, научи HotArena.

Явно огромните постижения в спорта за световната и европейска шампионка са я подсигурили доста добре финансово, след като от последните й снимки се забелязват и лъскави немски возила в гаража й, както и изключителен усет към начина на обличане. HotArena, разбира се, с радост отбелязваме факта, че все по-често в България виждаме звезди, постигнали сами финансова стабилност.

Найденова прекрати кариерата си на художествена гимнастичка и вече се занимава с мода, също както нейната екс-приятелка Цвети Стоянова. Наскоро Стоянова с половин уста потвърди скарването между тях в предаването „Мармалад“, където на въпрос коя от ансамбъла е най-близката й приятелка, противно на очакванията да посочи Найденова, Стоянова отвърна: Не мога да отговоря, тъй като в момента не се виждаме много често. А как ще се отрази на взаимоотношенията им конкуренцията в бизнеса, предстои да разберем.

Найденова съвсем скоро ще дебютира и на музикалната сцена, в съвместното парче с приятеля си – Марсо, за което първи от ХотАрена ви информирахме. А дали се е запазило приятелството между останалите момичета от ансамбъла, предстои да разберем.