Помните ли най-грозната булка, която подлуди социалните мрежи- вижте какво се случва с нея днес и как изглежда (СНИМКИ)

През 2011 година, тази щастлива руска двойка не е имала търпение да покаже любовта си пред света. Малко след като пуснаха сватбените си снимки във Фейсбук, коварните коментари не се забавиха. Булката бе обявена за „най-грозната в света“.

zа младоженците лошите коментари не означаваха нищо. Те бяха влюбени и не даваха пукната пара за мнението на другите.най-грозната булка

Доброжелателите никога не са вярвали, че двойката ще се задържи и дори твърдяха, че любовта им е една огромна лъжа. Но това се оказват само няколко трола, които се опитват да застанат на пътя на щастието им.

Младоженците със сигурност не могат да се нарекат от най-привлекателните, но старите клишета се оказват верни – има толкова много красота под повърхността.

най-грозната булка

Щастието на лицата им в сватбения ден – това е истинската красота, пише jellyshare.co

Славата на младоженците бързо угасва и те започват да живеят като една нормална средностатистическа московска двойка. И това е начинът, по който биха живели до края на живота си, ако не са репортерите.

най-грозната булка

Един ден, репортер от Русия излязъл да търси нова история и внезапно се сетил за тази скандална случка около щастливото семейство. Тогава той решил да ги намери и да види какво правят с живота си днес. Хейтърите са не са били прави, естествено. Двойката все още е заедно, но „най-грозната булка в света“ е напълно променена…

Тя изглежда коренно различно от тогава. Трансформацията й е тотална. От онова несигурно момиче, лишено от женственост, сега определено заковава 10-тката. Тя все още е такъв прекрасен човек, но вече изглежда зашеметяващо и външно, точно като супер модел.

За цялата промяна са и трябвали цели 5 години. Тя е отслабнала много, благодарение на строг режим и много тренировки (и малко липосукция). Косата, гърдите, няколко лицеви подобрения и един нов живот. Едва ли е останало нещо, което да напомня на старото й „аз“.

Повечето хора биха се запитали на какво се дължи тази шокираща промяна. Не е за да си вдига самочувствието. Е, малко разбира се е и заради това, но най-вече защото онази „грозна“ булка пожелала да изглежда секси за съпруга си, понеже той я виждал така от първия ден на брака им. Той така или иначе вече е бил безумно влюбен в нея.

Въпреки драстичната промяна, нищо в отношенията им не е различно. Те се обичат както в първия ден и не спират да опресняват любовта си.