Помните ли Гробаря от Биг Брадър? Няма да повярвате какво си причини сам и как изглежда в момента (СНИМКИ)

Колоритният участник от „Биг Брадър фемили“ Веселин Кузмов–Гробаря си татуира лицето, пише HotArena, цитирани от Блиц. Бившият съквартирант е познат с буйния си нрав, неподправено грубовато поведение, а отскоро и напълно странен облик.
Страстта му към кожните рисунки е от години, но крайното решение да започне да си рисува лицето идва след края на предаването „Биг Брадър фемили“.
След като става победител заедно със съпругата си Ели прибират 200 000 лева, но всекидневието на семейството вече не е съвсем розово. Веселин твърди за многобройни изневери на жена си и че тя тайно теглила от спечелената награда. Двамата се развеждат по бързата процедура, но продължават да отглеждат детето си заедно.

След като се разделя с Гробаря, съпругата му преживя любовна афера с мъж , излежал присъда за изнасилване.
През годините Веско започва да рисува освен тялото си и лицето си с мастило. Към момента риалити звездата има 12 татуса върху лицето си, като впечатление прави огромният череп с крила върху челото му. Рисунките са огледални, а сред тях могат да се открият и химичните символи на кислорода – О2 както и на водата H2O, в средата на носа си Гробаря има нарисуван плюс, както и знака за мъжки пол. От двете страни на слепоочията пък се намира знакът за безкрайност, а под тях огледално още 2 изображения на череп. Под брадата има рисунка във вид на мрежа. Освен лицето Гробаря е изрисувал ръцете и гърдите си.
Източник petel.bg