ОТКРОВЕНО! Жената с две вагини разказва за секса

Жената с две вагини

Красавицата Касандра Банксън има две вагини и две матки. Тя не подозирала за състоянието си, докато силна болка в бъбреците не я принудила да отиде на лекар, където й казват, че липсва единият й бъбрек. Лекарите открили, че Касандра има втора система женски полови органи, включително и влагалище, матка и шийка на матката. Тази аномалия се нарича uterus didelphys и е наблюдавана само при около сто жени в света.

ОТКРОВЕНО! Жената с две вагини разказва за секса

Касандра решава да води блог DiamondsAndHeels14, където разказва за аномалията си. Отворът на влагалището е само един и затова тя не е знаела, че има две матки. Когато бях малка не ми правеше впечатление, че цикълът ми е цели две седмици, че страдах от ужасни главоболия и неразположения. Не знам дали двете системи функционират еднакво защото никога не съм забременявала. Ако реша да имам наследници, ще трябва да се подложа на инвитро процедура. Лекарите ми казаха, че вагините са малко по-малки от нормалните размери,“ споделя Касандра.

ОТКРОВЕНО! Жената с две вагини разказва за секса

Тя се притеснява да говори открито за сексуалния си живот. „Това е въпрос, с който още се боря. Когато бях по-млада преминах през серия от травматични изживявания, които искам да забравя. Тези изживявания белязаха романтичния и сексуалния ми живот повече от всичко,“ откровена е Банксън.

ОТКРОВЕНО! Жената с две вагини разказва за секса

Не крие състоянието си от мъжете в живота си. „Искам човекът, който е до мен, да ми има доверие и да ме приема такава каквато съм. Аз съм много отворен човек и не лъжа партньора си до мен, стига той също да е искрен.“

Шокът в семейството й също бил голям. Майка й даже се пошегувала, че трябва да има и два ануса. Касандра не обръща внимание на подмятанията на хората обаче и гледа да живее живота си както досега.