Омъжена учителка прелъсти ученик с домашни бисквити и го язди в парк за кучета (СНИМКА)

Омъжена учителка прелъсти ученик с домашни бисквити и го язди в парк за кучета (СНИМКА)
Опозорена бивша учителка бе призната за виновна в сексуална експлоатация на 18-годишен ученик. 40-годишната Роуз Лимули е бивша преподавателка по английски в гимназия във Форт Уошингтън в американския щат Пенсилвания.

Тя е осъдена за това, че е имала непристойна секс връзка с ученик от декември 2015 до март 2016 година.

В сряда съдебните заседатели признаха Лимули за виновна по две обвинени в секс нападение, съобщава The Intelligencer.
Единият секс контакт е включвал орален секс, а вторият и стандартен секс. Ученикът е направил самопризнания през април 2016 година. Тогава той обвинил учителката си в сексуална експлоатация.

Той обяснил на съдебните заседатели, че в началото двамата с преподавателката били само приятели, но впоследствие връзката им станала интимна, пише Аmbler Gazette.

Той твърди, че той и негови съученици прекарвали повече време в класната стая, защото учителката им била „яка” и е носила домашни печени сладки.

Веднага щом той станал на 18 години на 18 ноември 2015 година, Лимули записала своя телефонен номер в неговия телефон. Двамата започнали да си разменят съобщения и да си комуникират в социалните мрежи.

Омъжена учителка прелъсти ученик с домашни бисквити и го язди в парк за кучета (СНИМКА)

Мислейки, че няма да бъде съдена, защото ученикът е на 18 години, учителката примамила младежа в своите мрежи и двамата започнали да правят секс през декември 2015 година.

Ученикът е разказал на полицаите, че даскалката го взимала и го завеждала в парк за кучета. Там двамата правили непристоен секс, секс е бил правен и в дома на ученика, преди майка му да се върне от работа.

По време на връзката им учителката купувала на момчето всичко, което той поискал, включително и кросов мотор, скъпи маратонки, и му дала 1000 долара в брой. „Купуваше ми хубави неща всяка седмица”, признал младежът, цитиран от Gazette.

Източник Блиц