Няма значение, че не е завършил училище! Сега има проспериращ бизнес за милиони!

Ако се обадите на Антонио Сустиел по телефона и не ви отговори веднага, неговата гласова поща ви гарантира, че той ще ви върне обаждане „до няколко минути“, пише profit.bg.

Този тип работна етика 24 часа в денонощието помага на Сустиел, който не завършва начално училище, да стане милионер. Като основател и главен изпълнителен директор на Flooring King, Сустиел превръща купчините ламиниран паркет за продажба на едро в пари.

Историята на израелския имигрант в САЩ е една от тези за издигане от бедност до богатство. Той спира да ходи на училище, когато е на 10 години, за да работи в строителната компания на баща си, а след като става на 18 г,. служи в израелската армия.

Когато пристига в САЩ на 23 г. през 1987 г., той имал 400 долара в джоба си, споделя Сустиел пред CNBС. Отива във Флорида решен да реализира своята Американска мечта.

Сустиел започва с продажби на евтини парфюми в Маями и в следващите няколко години, си изгражда репутация на успял бизнесмен. След това инвестира 690 000 долара в склад.

Източник: Blitz.bg