Нейният баща избра да спаси живота й, въпреки, че това означаваше да влезе в затвора за дълго!

Баща влезе в затвора за да спаси щерката

Сигурни сме, че и вие бихте постъпили по същия начин, ако сте в такава ситуация. Всъщност има една задача на Фройд, в която хипотетично се задава въпроса какво бихте направили, ако Ваш близък е болен от рак, в аптеката има въпросното лекарство, с което може да го излекувате, но нямате необходимите средства, за да го купите….

Отговорът е ясен, нали…?

maslotokanabis

Сега да ви разкажем за историята на австралиеца Адам Каслър, който изживява кошмара на живота си. Неговата дъщеря е болна от рак, а направените изследвания и предписаното лечение не дават необходимите резултати. След всички лечения той решил да се възползва от лечебните свойства на маслото от кабаниса, за което е известно, че помага в подобни ситуации.

adamkanabis

Изведнъж малкото момиченце става жизнерадостно и започва да си играе наравно с другите деца. За жалост обаче, историята няма щастлив край. Полицията хваща Адам да купува масло от канабис и въпреки основателната причина, която той поставя пред органите на реда – няма милост! Адам е тикнат зад решетките с белезници!

Към този момент над 150 000 души са се подписали в петиция, с която се призовава политиците да се намесят и да помогнат на бащата в тази ситуация!