Невероятните лечебни свойства на меда и канелата! Дори лекарите признават народните рецепти с тях!

Смесете мед и канела

Weekly World News сподели списък на заболявания, които могат да се излекуват с мед и канела чрез доказани народни рецепти.

Артрит ( възпаление на ставите )

Лъжичка мед и канела се смесват в чаша с хладка вода. С получената смес се масажират болните части на тялото. Доказано е, че болката намалява до 2 минути. Препоръчва се на хората, които страдат от тази болест да пият по една чаша топла вода с две супени лъжици мед и една чаена лъжичка канела сутрин и вечер. Ако се пие редовно, дори и хроничен артрит може да бъде излекуван.

В скорошно проучване на Университета в Копенхаген, е установено, че лекарите третирали своите пациенти със смес от една чаена лъжичка мед и половин чаена лъжичка канела преди закуска. В срок от 7 дни, от общо 200 лекувани хора, 73 се освободили от болките, а в рамките на един месец почти всички пациенти, които не могли да ходят, или да се движат заради артрит, започнали да излизат без проблем.

Мед и канела за сърдечни заболявания

Смесете мед, канела и хляб. Това ястие може да го консумирате сутрин като закуска. Доказано е, че намалява холестерола в артериите и предотвратява сърдечни удари. Редовната употреба намалява загубата на въздуха и укрепва сърцето. Комбинацията от мед и канела, също има ревитализиращи ефект върху кръвоносните съдове.

Мед и канела  при рак на стомаха

Яжте по една лъжица мед, която е разбъркана с канела на прах в продължение на три месеца и ще усетите облекчение.

Мед и канела за холестерол

В половин литър вода разбъркайте две супени лъжици мед и три супени лъжици канела. По този начин ще намалите мазнините в кръвта.

Мед и канела  за инфекции на пикочния мехур

Смесете две супени лъжици канела с една супена лъжица мед в хладка вода и пиете по веднъж на ден. Унищожавате бактериите в пикочния мехур.

 

Be the first to comment on "Невероятните лечебни свойства на меда и канелата! Дори лекарите признават народните рецепти с тях!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*