Най-добрият съюзник в борбата с килограмите! Този сок топи мазнините по тялото ви буквално!

Най-добрият съюзник в борбата с килограмите! Този сок топи мазнините по тялото ви буквално!

Ако искате да отслабнете, този сок ще бъде най-мощния ви съюзник в битката. Той намалява чувството на глад, пречиства организма от токсини, ускорява метаболизма, дава енергия и помага на тялото да се освободи от излишните мазнини. Ето ги и трите магически съставки:

– Чаша пресен сок от грейпфрут
– 2 супени лъжици ябълков оцет
– 1 чаена лъжичка мед

Начин на приготвяне:

Всички съставки се поставят в блендера и се разбиват, докато не получите хомогенна смес. Сокът се приема 30 минути преди трите основни хранения (закуска, обяд, вечеря). Повтаряйте процедурата всеки ден, седем дни подред, а след това направете пауза от една седмица, така че да повторите процеса. Ако не можете да понесете вкуса на грейпфрут всеки ден, заменете го със сок от пресни портокали.

Учените са доказали, че грейпфрута помага за топене на мазнините и буквално ги смъква от тялото. Диетолозите препоръчват да се яде задължително сутрин на гладно, поне по 1 грейпфрут, 1 час преди хранене, всеки ден. Освен, че насища организма с витамин С той помага за по-лесното регулиране на холестерола, намалява мазнините в организма и е изключително полезен за имунната система и кръвоносните съдове. В същото време е прекрасна закуска, тъй като захранва мозъка с протеини и го кара да работи по-добре.

Грейпфрутът е прекрасен избор, не го пропускайте!