Най-добрите филми за празниците!

Най-добрите филми за празниците!

Ако искате да си лежите и почивате на дивана, докато гледате филм и хапвате пуканки през почивните дни, но се чудите какво да гледате, ние ще ви помогнем с няколко свежи предложения за филми. А ето ги и тях!

 • Хубава жена

  Вечната комедия с Джулия Робъртс и Ричард Гиър продължава да радва малки и големи.  Върнете се в златните години на комедиите в Холивуд и се потопете в една съвременна приказка за принца и пепеляшка.

 • Дами канят

  Една изключително забавна и неостаряваща комедия с яркото присъствие на Стефан Данаилов и куп култови актриси, начело с Невена Коканова, Надя Тодорова, Мариана Димитрова и други

 • Живи легенди

  Един млад мъж губи паметта си при инцидент, а приятелите му се забъркват в куп комични ситуации, докато му помогнат да си я върне. С уникалното присъствие на Микеле Плачидо и куп звезди като Орлин Павлов, Яна Маринова и Саня Борисова, вторият филм на Ники Илиев повтаря успеха на първия. И затвърждава репутацията му на режисьор

 • Love.net

  Той сложи старта на новото българско кино и даде път на Диляна Попова като актриса. Лентата проследява паралелно историите на няколко двойки и как мрежата влияе върху живота им. Може ли да се открие любов във виртуалната реалност? Или всичко е една илюзия? Как интернет променя съдбите на хората и защо виртуалните връзки завършват по-лошо и от реалните? Вижте отговорите във филма.

 • Закуска в Тифани

  Няма как да забравим един от култовите филми на Холивуд и вечната Одри Хепбърн. Холи Голайтли е млада и наивна жена, леко ексцентрична и лекомислена, но очарователна и с големи мечти. Тя мечтае да стане част от висшето общество на Ню Йорк, да се ожени за милионер и да има спокоен живот.

  Мечтата й е да изглежда, като витрината на любимия й магазин — „Тифани“, пред който понякога закусва.

  По стечение на обстоятелствата, в сградата, където Холи живее се нанася и млад писател. С богата, зряла любовница.

  По странни стечения на обстоятелствата, той и Холи завързват странно приятелство. Но дали ще открият и истинската любов?

  Една от най-добрите роли на Одри Хепбърн по романа на Труман Капоти.