Млада майка изпадна в шок, щом видя как изглежда кърмата й (СНИМКИ)

Често се казва, че ние сме това, което ядем, а откритието на една майка доказва това твърде буквално. Жената забелязала нещо различно, когато 16-месечната й дъщеричка започна да се държи странно. Това предаде в.“Мирър“.

Докато сучело, детенцето започнало да дърпа зърната на майка си и да казва: „повече, повече!“ Последвалата стимулация предизвикала повече мляко и то … ярко розово. Разбираемо шокирана и разтревожена, жената започнала да наблюдава дали млякото ще продължи да тече в този нетипичен цвят. Членове на затворената група за кърмене в Австралия първоначално били загрижени и я попитали дали млякото може да е оцветено в резултат на кръв , блокиране или други увреждания на гърдите на майката.кърма
Цвеклото е много полезно при лечението на тези 13 медицински проблеми За щастие имало просто и успокояващо обяснение. През деня жената изпила пресен сок от червено цвекло, изяла сандвич със салата от цвекло, а след това за капак изяла и остатъка от цвекло. Това се отразило не само на кърмата на майката, но и на урината на дъщеричката й, която станала розова. Въпреки тревожния цвят, няма опасност за бебето. Оказва се дори, че млякото с цвекло е доста по-сладко.