Мария бързо смени Гущеров! Сега е със секссимвол в Сицилия!

Нов красавец гушка Мария, а тя е видимо щастлива. Двамата в момента са в Сицилия. Случват ли се кардинални промени в живота на фолк дивата? Тези въпроси вълнуват феновете на Мария, след като преди минути в Инстрагам се появи фотото на любимката им с младежа.

Това е световно известния модел Андреа Москон. Италианецът е супер актуален в модния свят. Той е един от любимците на бранда Келвин Клайн. Включен е в издания като Vogue Italy, Vanity Teen, списание Q и списание Carrots. Дефилира на седмицата на модата в Милано през 2013-2014 и 2014-2015. Бил е финалист на Men’s Health 2012. Участва в рекламната кампания на Dirk Dikkemberg за периода 2014-2015 г. и рекламната кампания Foot Locker за периода 2015-2016 г. в Милано, предава Хот Арена.

Андреа Москон е един от участниците в най-новия клип на Мария към песента й с Криско „Червен картон“, която ще претендира да стане хит това лято.

Режисьор на клипа е Люси Иларионов, а снимките текат в момента в Сицилия. Мария е пристигнала там директно след участие в Лондон.

Проверка на HotArena показа, че Мария е в Италия с екип от 9 човека, сред които Кирил Чолаков, Георги Милев, Милена Димитрова – Фифа. Екипът публикува закачливи снимки от самолета, като под едната Георги Милев е написал: „Добре дошли на борда на „Maria AirLines“. Звездата пък му отговаря: „Много ви обичам и ви очаквам за вечеря“.

1494754022-ekskluzivno-koi-e-tozi-krasavec-do-mariia-dvamata-sa-zaedno-na-italianskata-riviera-tova-li-e-noviiat-i-snimki-razkritiia-1

Според наша информация видеото ще е едно от най-ефектните правени някога от български изпълнител. Очаквайте в HotArena още ексклузивни разкрития за мега музикалното събитие, което в момента се случва в Италия.

Източник: Blitz.bg