Малка розова бележка върху кола на момиче в „Младост 1“ върна вярата на жените в българските мъже (СНИМКИ)

Столичанка попадна на любопитна гледка в столичния квартал „Младост 1“. Жената е заснела малка розова бележка на стъклото на автомобил и бонбон, сложен на дръжката на колата. По-интересно е написаното върху листчето. От него става ясно, че по време на големите снегове момче е опитало да помогне на момиче, явно гъркиня, да се справи със ситуация. Явно до запознанство не се е стигнало, но пък момчето е било пленено от чужденката.

Асен, както пише, че се казва момчето, явно толкова се е бил впечатлен от момичето, че от времето на големия сняг е мислил за нея и чак сега е решил да ѝ сподели това по оригинален начин. Може пък и чак сега отново да засича автомобилът ѝ, а девойката да не е била в него, за да може лично да ѝ обясни вълненията си. Бележката пък е подписана „Твой познат от снега“.

Ето и какво е написал влюбеният младеж на бележката: „Здравей мила гръцка девойко., не можах много да ти помогна с чистенето на големия сняг преди, но образът ти явно ме плени и като гръцка богиня от при Атина в съзнанието ми остана оттогава ти! Ще се радвам, ако ти е приятно да се видим отново и да се запознаем?! Асен, твой познат от снега“.

Източник: БЛИЦ