Май ще е критичен за тези зодии!

Топ астроложката Алена направи ексклузивна прогноза за всички зодии през предстоящия месец.

Ето го и него:

ОВЕН

Длъжни сте да се освободите от наложените от вас самите вътрешни бариери, за да продължите да живеете разчитайки на себе си, да проправяте пътя си със собствени усилия, да осъзнаете коя е вашата посока, водеща ви към успех, да се стремите към чистота в чувствата и отношенията, да живеете в зоната на Светлината, без да сте подвластни на Мрака.

ТЕЛЕЦ

През този месец не се изненадвайте от странно присъствие около себе си, защото е възможно ваши кармични врагове да се появят около вас, без значение дали сте се срещали в минало прераждане или сте си ги създали в настоящия живот, за да ви мъстят чрез магия. Вашата интуиция ще ви поведе по вярната пътека, без да използвате силите на злото.

БЛИЗНАЦИ

Ако през живота си и до момента сте разчитали на хора, които са ви проправяли пътя към успеха, за да го постигате с лекота, но сте забравили удобно тази подкрепа, не е изключено да ви вредят чрез Света на Мрака. Обърнете внимание на духовното си развитие, а не само на материалното и ценете подадената ви за помощ ръка, защото не знаете кога ще ви е необходима отново.

РАК

За да е успешен живота ви макар и трудно е време да пречупите у себе си стремежа да обсебвате хората, да мислите, че истината се чува само от вашата уста и да притъпите егоцентризъма си, като да се отдадете на работа в полза на хората, на обществото или средата в която живеете. Не бива да властвате чрез похватите на незримия свят и направата на магии, защото злото ще се стовари върху вас.

ЛЪВ

Не се доверявайте на предложения за лесни победи и се откажете се от помощта на Мрака, дори и ако за миг сте се поддали да ви направят бяла магия, а след това сте поръчали енергийно въздействие за вашите неприятели, уж за да си помогне. В личен план ще имате проблеми, ако не се примирите с факта, че и вие имате своите права и задължения и че няма как да управлявате живота на близките си.

ДЕВА

Въпреки желанието да сте властелините на света, през този месец е по-добре да не се опитвате да получите главната роля в семейството и сред вашите колеги, ако не искате да останете сами, а самота няма как да надмогнете с помощта на магове и гадатели, нито с помощта на направата на магия – всяка магия е за зло. Във ваша полза е да усвоите умението да бъдете щедри и добри.

ВЕЗНИ

Обсебени сте от нечии съвети, обещаващи ви да сте на върха и да не страдате заради липса на признание, въпреки че го имате, но отказвате да го признаете. Не си струва да си губите времето доверявайки се на магията и Злото и през този месец ще го осъзнаете. Не се опитвайте да поставяте света в ред и да посочвате недостатъците на всичко и всеки, за да блестите.

СКОРПИОН

Не се разпилявайте с надеждата, че благата Вселенски ще паднат в краката ви и ще си живеете живота без стрес и провали. Поставете се една цел която да постигнете, защото както в личния живот, така и в професионалния стремежът ви към една значима цел е вашата гаранция за успех, а не намесата на магия, на Злото и Мрака.

СТРЕЛЕЦ

Не ви липсва материален стремеж, въпреки че нямате причина да мислите за финансовата си стабилност, но се е събудила у вас доза егоизъм, достатъчна за да се изкушите да се допитате до магове и да поръчате магия за някой ваш конкурент. Време е да се разделите с желанието си да бъдете вечно устремени към промяната, която може да ви навреди, особено ако действате непочтено.

КОЗИРОГ

Не се изявявайте като нахални и напористи всезнайковци. Преодолейте самомнението за собственото си величие, за да видите и своите собствени недостатъци, да заработите за хората и да се оставите да ви завладеят скритите ви чувства и емоции, вместо да си купувате щастието чрез енергийно въздействие. С направата на магия вредите на себе си здравословно, професионално и сривате личния си живот.

ВОДОЛЕЙ

Интересът ви към незримия свят и желанието да се срещнете с окултисти е причината да сте несигурни в своя път, защото вашите знания и морални устои се различават от техните и започвате да се колебаете коя е правилната посока. Ако сте осъзнали грешката си и че мястото ви не е сред тези хора, имате шанс да направите обрат и да се стремите към независимост и признание, но чрез зоната на Светлината.

РИБИ

Не прекалявайте с желанието да имате рамо, на което да плачете и някой който да ви случа часове всеки ден, само защото сте си внушили, че сте нещастни. Научете се на самостоятелност и не се обвързвайте безкрайно с миналото, което не е вашето бъдеще. Внимавайте, защото сте готови да се впуснете в зоната на Мрака, само за да мъстите на някого заради казана дума, която може да е във ваша полза.

Източник: Blitz.bg