Любов, брак и още нещо! Ето какво предрече Алена за месец май

Любов, брак и още нещо! Ето какво предрече Алена за месец май

Астрологът Алена Тилкова изготви специален любовен хороскоп за предстоящия месец май. Вижте какво ви очаква и дали ще срещнете любовта на живота си.

ОВЕН Несемейните, които имат сериозна връзка, могат да създадат семейство или да обявят годежа си, след като са уверени в чувствата си. Необвързаните може да се влюбят, но е голяма вероятността обекта на чувствата им да не е подходящия. Правилната преценка е от особено значение, но омаяни от чувствата си по-скоро ще се заблудят. Месецът е добър за сключване на брак, а подходящите дати са 5 и 12 май /петък – ден на Венера/ или 14 и 21 май /неделя – ден на Слънцето/

ТЕЛЕЦ Несемейните рискуват да съсипят съществуваща връзка заради запознанства, с надеждата че ще срещнат подходящия партньор. Съветът ми е да преценят дали си струва риска, ако се разбират добре с интимните си партньори. Ако сте решили да създавате семейство датите за сключване на брак са 12 май /петък – ден на Венера/ или 7 май /неделя -ден на Слънцето/.

БЛИЗНАЦИ Несемейните, които имат до себе си партньори, може да решат да прекратят отношенията си, а ако още не са срещнали подходящия, не бива да се обвързват веднага след запознанството си с някого. По-добре е да изчакат известно време. Месецът е добър за създаване на семейство и ако сте го планирали подходящите дати са 5 май /петък -ден на Венера/ или  21 май /неделя -ден на Слънцето/.

РАК Несемейните да не разчитат при запознанство, че са срещнали подходящ партньор, защото влюбването им ще е свързано с бъдещи трудности и проблеми при раздялата. Ако сте решили да сключвате брак, компромисните дни са 13 и 26 май /петък – ден на Венера/ или 21 май /неделя – ден на Слънцето/

ЛЪВ Несемейните може да се влюбят неочаквано и силно, или да срещнат подходящ партньор и да се решат да обявят годежа си, но не бива да избързват с брака. Дните, в които може да сключите брак, ако имате сериозна връзка са 5 и 19 май /петък – ден на Венера/ или 14 и 28 май /неделя -ден на Слънцето/.

ДЕВА Несемейните да се оглеждат за запознанства, ако все още нямат сериозна връзка и мечтаят за голямата Любов. Месецът им позволява да поставят началото на нови отношения, но да не бързат с брачните уговорки. Датите, които са добри за сключване на брак, са 19 и 26 май /петък – ден на Венера/ или 28 май /неделя – ден на Слънцето/.

ВЕЗНИ Несемейните със сериозна връзка да се замислят за годеж и брак. Ако не сте семейни може да се влюбите, преценявайки че с обекта на вашите чувства си допадате в интелектуално отношение. Не слушайте странични съвети. Дните за сключване на брак са 5 и 12 май /петък – ден на Венера/ или 7 и 14 май / неделя – ден на Слънцето/.

СКОРПИОН Необвързаните имат възможност да срещнат интересни хора, но е в тяхна полза да си отговарят дали целта им е брак по сметка, който може да ги превърне в нещастни и да ги обрече на вегетиране. Датите, на които може да сключите брак са 26 май /петък – ден на Венера/ или 7 май /неделя – ден на Слънцето/.

СТРЕЛЕЦ Необвързаните да преценят дали са готови да създадат семейство, ако имат до себе си любим човек, а ако са самотни може да се влюбят, без да имат гаранция че е в подходящия. Дните, в които можете да сключите брак са 12 и 19 май /петък – ден на Венера/ или 14 и 28 май /неделя – ден на Слънцето/.

КОЗИРОГ Несемейните да не се стремят към брак по сметка. Не само няма да са щастливи, а и скоро ще се окажат разочаровани от отношения, които ги нараняват. Дните, в които можете да сключите брак, ако имате до себе си подходяща половинка, са 26 май /петък – ден на Венера/ или 7 май /неделя – ден на Слънцето/.

ВОДОЛЕЙ Ако не сте семейни, но отдавна имате стабилна връзка и се радвате на споделени чувства, може да създадете семейство, а необвързаните може да срещнат любовта, но да не бързат с решението си сериозна връзка. Датите, които са подходящи за сключване на брак са 12 и 19 май /петък – ден на Венера/ или 14 и 28 май /неделя – ден на Слънцето/.

РИБИ Несемейните, които имат своите избраници може да обявят годежа си или да сключат брак, а ако не са срещнали партньор, това може да се случи през този месец, естествено при желание да общуват и да не бягат от запознанства. Датите, на които можете да сключите брак са 5 май /петък – ден на Венера/ или 14 май /неделя – ден на Слънцето/.

Източник: Флагман.бг