Любовен хороскоп за 2017та! Какво ви чака на любовния фронт?

СПОДЕЛИ с приятели в социалната мрежа

Какво ви очаква на любовния фронъ през 2017та? Разберете сега!
Овен
През 2017 любовта ви ще бъде подхранвана от тайнствена енергия. Следвайте гласа на сърцето си и желанието да вървите към новите неща. Дързостта и смелостта ви няма да позволят да бъдете измамени. Когато натрупате необходимото удоволствие и радост сами ще се отдръпнете, ако това е необходимо. Звездите ви съветват да не палите страстите прекомерно, защото страстта може да вземе контрол над ума ви. Ако сте фокусирани и контролирате желанията си, то любовта ви ще е възвишена като полета на орел.
Телец
Любовта ще доминира в разумни граници през 2017 г. За вас основните ценности, които търсите в партньора са доверие и увереност. През идната година ще доминира хармонията! Да получавате и да давате любов ще е приоритет за вас. Безусловната любов е правилният път, по който трябва да вървите.
Близнаци
През 2017 година няма да позволите на любовта да заслепи брилянтната ви мисъл и няма да ви отклони от целите. Ще бъдете уверени в чувствата си, но и бързо ще сваляте розовите очила, ако усетите неискреност. Бързо ще достигате до същината на проблемите. 2017 е година, която ще подчертае индивидуалността на Близнаците, които ще демонстрират на света откровеността си. Да живееш в розов сън понякога е по-хубаво от живота в реалността, защото истината често е болезнена, този път обаче представителите на този знак лесно ще се справят с проблемите и предизвикателствата. Силната им сексуалност ще е черешката на тортата.
Рак
През следващата година раците ще преживеят духовно пробуждане. То ще е от решаващо значение за любовта през 2017! Ще сте пълни с положителна енергия и жизненост. Това ще донесе светлина в мрака на духа ви. Ще се радвате повече на истината, отколкото на скъпи придобивки и маркови дрехи. Ще намерите неизвестни досега кътчета на душата. Ще работите ръка за ръка с партньора и ще придобиете нови знания. Ще сте в състояние да изразявате любовта си свободно и искрено. Очаквайте множество изненади през 2017!
Лъв
През 2017 година любовта при лъвовете ще е като лов на вещици. Подобно на старогръцка богиня с лък и стрела в ръцете, ще може да уцелите целта в движение. Интуицията ви ще е огромна. Възхитителните ви качества няма да останат незабелязани през 2017 г. Те ще са блестят по свърхестествен начин. Красотата, чарът и проникващият поглед ще буди интерес и силни емоции у човека, чието внимание искате да привлечете. Дали ще използвате парфюм вместо еликсир или ще хвърлите противника в шах с остри аргументи, шансът ще е на ваша страна. Лесно ще възбуждате любопитството на околните. Очаква ви творчески период в отношенията. Ще пътувате към собственото си вътрешно удовлетворение.
Дева
Промяна в любовта ще има за Девите през 2017 година. Вдишвайте и издишвайте и редувайте движение с покой. Любовта ви ще бъде мощна и ще се отразява на всичко около вас. Тя обаче ще бъде пририта, така че другите няма да могат да я видят. Сами ще държите движението на Колелото на съдбата. Благодарение на любовта може да получите и голяма богатство. В повечето трудни ситуации през 2017 ще намирате правилното решение. Очаквайте вътрешен растеж, но не бягайте от реалността. Само истинските чувства ще ви движат напред.
Везни
Любовта в живата на представителите на зодия Везни ще е под формата на блажен екстаз. Тя ще се дължи или просто на опит или на смела постъпка. Любовта за вас през 2017 ще е като чудодейно подмладяване, но въпреки това има емоционални заплахи, които ще ви връхлетят, ако се забравите. Звездите показват, че няма да се оставите да бъдете вързани с въжетата на любовта! Ще бъдете разумни и ще се наслаждавате на разумна и свободна връзка. Хората около вас ще се радват на истината и мъдростта, която ще олицетворявате. Най-вероятно любовта при вас ще дойде неочаквана, но ще се превърне в Нирвана.
Скорпион
През 2017 Скорпионите ще търсят нови хоризонти в любовта. Те ще бъдат изправени пред промени, най-вече в отношенията. Старото ще отстъпи път на новото. Ще се чувствате като преродени. Със сигурност при Вас ще се появи нова любов, която ще Ви направи по-силни и устойчиви. Ще се въздигнете като феникс то пепелта. Ще сте по-мъдри и по-балансирани. Ще счупите оковите и ще се чувствате щастливи и в хармония. Повярвайте! Предстои ви една страхотна година!
Стрелец
Любовта през 2017 ще носи на стрелците доволство и наслада! Раните в сърцето Ви ще бъдат излекувани, а разочарованието ще изчезне. Въображението Ви ще ви отнесе на непознати досега места. Хармонията в любовта ще е безусловна за Вас. Емоционалното Ви благосъстояние ще премахне напрежението и ще донесе мир на душата Ви. Някой от вас ще се ориентират към семейния живот, който няма да е доминиран от сухи теории и клишета. Вдъхновението на любовта ще е с вас през цялата 2017!
Козирог
Ще затворите всички стари страници и ще започнете на ново. Приемете го като финал на състезание. Независимо какъв е пътят Ви в любовта – добър или лош, през 2017 ще се чувствате в хармония със себе си, защото ще видите живота в нова светлина. Ще престанете да бъдете егоисти и ще разберете, че сте от нещо, много по-голямо (семейство, екип). Когато нещо е завършено, то трябва да се поддържа. Дори новопостроените къща се нуждаят от ремонт, колкото и да е красива една градина, тя трябва да се полива. Не може да почивате на стари лаври. Трябва да докажете на любовта, че ви е грижа за нея. От Вас зависи дали ще намерите нов път в живота и любовта. Ако успеете, ще се радвате на хармонията в любовта през 2017.
Водолей
Изобилие, богатство и просперитет – тава са ключовите думи в хороскопа на Водолей през 2017! Комуникационните ви умения са отлични, отличавате се с красноречие, но през следващата година самочувствието Ви ще скочи до небето. Ще се почувствате като фокусник, който може да извади заек от шапката си, а аплодисментите ще са под формата на целувки. По-лесно от всякога ще кажете на половинката си какви са мечтите и желанията Ви. През 2017 положителната Ви енергия ще е в огромни количества. Позволете на Вашия ентусиазъм да Ви осигури топли спомени, но които да стъпи основата на бъдещето.
Риби
През 2017 година рибите най-вероятно ще останат разочаровани от любовта. Енергията в отношенията с партньора ще отслабне, но не бъдете тъжни! Всяко зло, за добро! Слънцето във Вашия хороскоп ще изгрее по-късно. През тази година ще трябва да се научите, че щастието е крехко. Ще започнете да оценявате събитията в живота си по-трезво и тогава ще се появят силни емоции като: гняв, ярост и омраза. 2017 година е ново начало! Ще обърнете съдбата си надолу с краката, но накрая ще бъдете възкресени. Разочарованията в любовта са сигурни, но след това ще Ви очаква едно много по-добро бъдеще.
<
loading...