Лора Караджова най-накрая разкри защо се раздели с бащата на детето си Валентин! Причината ще ви потресе!

Лора Караджова разкри любопитни детайли около брака й с Валентин Славов!

Лора Караджова за пореден път се показа повече от откровена.

Тя разкри интимни подробности около разпадналия се брак с Валентин Славов. Както знаем, двамата не са заедно месеци наред като всеки пое по своя си път.

Певицата Лора Караджова шашна с истината за Валентин Славов

Оказа се, че варненецът не бил мъжът, когото Лора се надявала да има и който вярвала, че е открила, докато бяха още гаджета.

Най-много й тежал фактът, че се отнася с неуважение към нея.

„Уважението от негова страна малко липсваше, а мен това ме обиждаше. Всичко друго може и да го има, но като липсва уважение, всичко умира. Той по принцип се справя добре като баща и може да прави много неща, но винаги бяга по тъча. И прехвърля почти цялата грижа на майката“, разкри Лора Караджова.

Тя е категорична, че когато не си щастлив и пълноценен с един човек, то е по-добре да се разделите, дори да имате дете.

„Истината е, че отношенията ни от доста дълго време насам не бяха добри. Характерите постоянно не си пасваха, все се разправяхме за нещо. И в един момент просто решихме, че това изобщо не е добре за детето – непрекъснато да расте сред конфликти и кавги, пише разкрития.ком.

Затова и за наше, и за нейно добро, решихме да се разделим. Разделени определено живеем по-спокойно. Да, вече не сме заедно под един покрив, но пък гледаме редовно да изкарваме повече време тримата заради Алиса. Все пак за едно дете е най-важно да е с майка си и баща си“, признава щерката на Данчо Караджов.