Колко струва да я вкараш в леглото си?

Колко струва да я вкараш в леглото си?

Забравете бързия шопинг за нова риза и афтършейв! По-добре запазете парите си, защото ще ви трябват за срещите с нея, преди да я вкарате в леглото си. Ново изследване показва, че британците трябва да си подготвят около 180 британски лири, за да ги „огрее“.

Не става въпрос да плащат на жрица на любовта или елитна компаньонка, а толкова е разходът за три срещи, преди да се стигне до секс, пише Daily Mail.

Според изследването едно излизане с дама струва на мъжа около 60 британски лири, а масата британци чакат до третата среща, за да правят секс с жената, която ухажват.

Проучването също така показва, че шотландците са най-щедри и са готови да похарчат около 73 британски лири, за да направят добро впечатление. В сравнение с тях изглежда най-много се стискат господата от югозападната част на Великобритания, които са си приготвили максимум 52 британски лири за среща.

Всъщност на шотландците свалката може да им излезе най-евтино, защото 23 % от запитаните споделят, че са готови за секс и пристъпват към действие още на втората среща.

Св. Валентин вече мина, но изглежда той не е бил романтичен за мнозина. Около една трета от британците са били самотни на католическия празник. В Уелс без половинка, с която да се гушкат, са били една пета от господата.

След подобни цифри мъжете у нас може да въздъхнат облекчено. В случай, че решат да чакат три срещи, те със сигурност ще минат „по-тънко“. Вечеря или обяд за двама у нас в прилично заведение излиза средно около 40-50 лв. Дискотека или клуб струва тройно по-скъпо, но пък няма да я водите на танци и на трите срещи, нали? Освен това, след като жената си пийне, тя е доста по-щедра на ласки. Така че ако планирате дискотека, нека е на втората среща, защото може да не чакате до трета, за да я видите гола и палава.

Ако сте ограничени финансово, най-лесно е да я заведете на кино или кафе. Първото за двама ви ще излезе не повече от 35 лв, а второто – между 15 и 25 (ако с кафето върви и парче торта или сладкиш).

тялото.бг