Кои цветове ни подмладяват? ВИЖТЕ!

Кои цветове ни подмладяват? ВИЖТЕ!

С годините цветът на кожата и на косата, както и са мото излъчване се променя. Оставяме някои цветове и започваме да носим други. Това не означава, че трябва да се обличаме само в сиво и кафяво и да забравим за всичко ярко. Просто започваме да се обличаме с повече стил! А ето и кои 4 цвята могат да ни подмладят визуално!

 • Тюркоаз

  Тюркоазът е цвят, който подчертава блясъка на всеки нюанс на кожата. Има много нюанси на този цвят, които се движат между синята или зелената гама. Открийте перфектния нюанс на тюркоазните цветове за вас. И ще бъдете безкрайно щастливи

 • Розе и циклама

  Сменете пастелния розов нюанс с цвета на цикламата. Звездните момичета много добре познават потенциала на този цвят и затова го избират за рокли или костюми.

 • Новото“ черно

  Черното стои добре на всички. Понякога този дълбок черен цвят изглежда твърде сериозно върху твърде зряла кожа. Заради него бръчките и сенките под очите изглеждат по-дълбоки и тъмни, отколкото са. В такива случаи може да го замените с тъмно сиво или тъмно синьо.

 • Ледено синьо

   Това е светлосиният цвят с прилив към виолетово. Косата и кожата стават „по-студени“ с годините, а светлосините нюанси изглеждат чудесно.