Когато съпругът ѝ поискал развод, тя помолила само за едно! Вижте за какво!

След 10 годишен брак, съпруг поискал развод от жена си, защото си бил намерил красива любовница. В началото съпругата се разгневила, но на следващия ден спокойно поговорили. Тя пискала само една- в продължение на един месец те да заживеят така, както в началото на семейния си живот. Причината била да не се тревожи синът им, който имал важни изпити, пише За жената.

Съпругът се съгласил. В началото той пренесъл жена си на ръце през прага на спалнята. Така направили и сега. На детето много му харесало. Ден след ден чувствата и близостта се върнали. Детето било щастливо да вижда своите щастливи родители.

Съпругът решил да остане при семейството си. Скъсал с любовницата и на път към къщи взел огромен букет на любимата си съпруга. Минали по същия път през прага на спалнята и …. съпругата му починала същата нощ в съня си. Никой не разбрал, че тя е болна от рак. Нейният план бил да не се компроментира съпругът й пред сина си. Сега момченцето си мисли, че баща му е бил най- романтичният съпруг на света.