Как се целуваш според зодията ти?

Как се целуваш според зодията ти?

Ето характеристиките на целувките на всяка зодия!

ОВЕН: Не обичаш да премисляш нещата за дълго. Дори предпочиташ да действаш, не да мислиш. Затова обичаш да хващаш партньора си неподготвен, давайки му страстни, дълги целувки на необичайни места. Също така си склонна да си агресивна в романтичните ти пориви (представи си сцената с Ноа и Али от „Тетрадката“, когато се целуваха като невидели в дъжда).

ТЕЛЕЦ: Ти си чувствена до абсурдност и всичко ти отнема смешно много време. Ще започнеш да подклаждаш напрежението с нежни целувки, прерастващи в дълбоки и страстни. На практика, чрез тях ти се опитваш да покажеш на приятеля си колко много го цениш. Той е един истински щастливец!

БЛИЗНАЦИ: Ти имаш толкова неща да кажеш и толкова много случайни мисли ти минават през главата едновременно, че ти е трудно да се фокусираш. Твоят коронен номер са бързите, сладки целувки, придружени от остроумен коментар. Колкото по-оживен и интересен разговор водиш с партньора си, толкова повече се възбуждаш и усещаш нуждата да отговориш с романтична, истинска целувка.

РАК: Ти си толкова сантиментална по природа, че винаги се целуваш по начин, който да подскаже на гаджето ти как се чувстваш в момента. Само че искаш да усетиш, как в замяна получаваш същата изпълнена с емоции целувка.

ЛЪВ: Нека си признаем – няма друг знак, който толкова да обича драмата, колкото теб. Целуваш се така, както всички актьори в „Титаник“, „Ромео и Жулиета“ и „Мръсни танци“ наведнъж. А по средата на целувката, пръстите те засърбяват да щракнеш момента и веднага да го качиш във Фейсбук. Да се надяваме, че приятелят ти иска да бъде в светлините на прожекторите точно толкова, колкото и ти.

ДЕВА: Твоят мозък постоянно работи на високи обороти, затова ти е трудно да го изключиш и съсредоточиш истински върху физическите усещания, свързани с една страстна целувка. Ако между вас има химия обаче, съществува възможност да се отдадеш на момента напълно и да покажеш, че и ти можеш да се целуваш страстно и освободено.

ВЕЗНИ: Ти на практика живееш за романтиката – харесват ти старовремските методи, като вечеря на свещи. Определено ще внесеш от сантименталната си енергия в целувката. Тъй като лесно се привързваш, ти си щедра в целувките, комбинирайки леки и нежни с дълбоки и страстни.

СКОРПИОН: Без никакви заобикалки, ти си толкова страстна, че целувките ти действат взривоопасно на човека, заключил устни с твоите. Всъщност, те са толкова бомбастично горещи, че на момента на него му се струва, че не знае къде се намира (пиян от любов, може би?).

СТРЕЛЕЦ: За Стрелец целувката е по-скоро начин на изразяване на своето отношение – възхищение, признателност, благодарност, произхождащи от широко скроената им душа, отколкото някакво чувство на удоволствие. Въпреки, че тя често има дружеско значение, те могат да й предадат необходимата чувственост. Но за сметка на това, че не владеят добре техниката на целувката, и техният партньор се чувства така,  като че ли е на преглед при зъболекар,  обичат да го правят достатъчно често и продължително.

КОЗИРОГ: Както при работните ти, така и при любовните ти взаимоотношения, ти искаш да свършиш всичко професионално, удовлетворявайки работодателя/любовника си. Здраво стъпила на земята, ти вдъхваш увереността и на партньора си, когато се целувате. Най-добрият възможен сценарий: целувката ти кара гаджето си да се чувства супер сигурно в твоите отношения спрямо него.

ВОДОЛЕЙ: Ти си толкова приятелски настроена към всички, че хората около теб вероятно са били #Благословени да получат приятелска целувка от теб в един момент или друг. Ти се целуваш с партньора си по същия комфортен, безгрижен начин. Докато с него сте на една вълна (изпитвате силни чувства един към друг), целувките ти ще изглеждат като най-естественото и искрено нещо на света.

РИБИ: Ти си ултра романтична и обичаш да показваш чувствата си по най-изобретателните начини. Но все пак, не обичаш да разбулваш мистерията около личността си напълно. Какво означава това? Ти се целуваш по нечовешки страстен начин, преобръщайки целия свят на партньора си с главата надолу. Остава ти да се надяваш, че той е готов да поеме цялата страст, която искаш да му дадеш.