Как да привлечем любов в жилището си според Фън Шуй

Как да привлечем любов в жилището си според Фън Шуй

Мебелите трябва да са подредени така, че да провокират контакт и разговори. Комуникацията е особено важна за любовта.

Сложете килим

Сложете килими и меки кресла за сядане. Мебелите не трябва да докосват пода директно. Килимите създават уют и предразполагат хората да седнат и да разговарят.

По две от вид

Ако искате да имате нова връзка, купувайте по две от всичко – чаши, подложки, възглавници. Така ще създадете енергия за партньор около себе си и скоро ще го привлечете наистина.

Как да привлечем любов в жилището си според Фън Шуй

Червено, лилаво и зелено

Цветовете създават настроение. Червеното е цветът на щастието,силата и любовта, а лилавото и зеленото привличат успех.

Кръгла маса за хранене

Когато става въпрос за любов, втората най-важна стая след спалнята, е трапезарията. Столовете трябва да са подредени така, че всеки да вижда другия. Поради тази причина кръглите маси са най-подходящи. Трябва да имате столове за всички, а не да местите постоянно от другите стаи.

Как да привлечем любов в жилището си според Фън Шуй

Внимавайте с водата

Ако нещо свързано с вода не работи в къщата, бързо го оправете. Отпушете канала, затегнете кранчето и не оставяйте нищо запушено и непоправено. Ремонтирайте бързо всичко, не само нещата с вода, за да не запушвате късмета си.

Нещо розово

Розовото е цветът на новите взаимоотношения според Фън Шуй. То е символ на любов, радост, щастие, романтика. Не правете цялата спалня розова. Поставете само акценти в този цвят, които да се връзват с основния.

Почистете фурната и заредете хладилника

Според фън шуй консултантът Сузане Мецгер кухнята е мястото, което привлича парите. Подреждайте често кухненските шкафове. Почиствайте фурната и котлоните редовно, особено ако са с дюзи. Заредете хладилника с прясна храна и премахнете всички дребни вещи, които се натрупват върху кухненската ви маса.