Какъв тип гадже си според зодията ти

Какъв тип гадже си според зодията ти

Провери кои са силните и кои слабите ти страни в любовта според зодията ти!

ОВЕН: Ти си маниачка на тема флирт и винаги поемаш инициативата, когато трябва да омаеш човека на чувствата си. Страстна си, обичаш приключенията и този твой заряд гарантира вълнуваща връзка. Ако се влюбиш, смяташ, че е до живот. Най-добрите и дълготрайни взаимоотношения според теб трябва да включват интересни изживявания, които да подклаждат огъня постоянно. Всеки ден с теб е различен и ти искаш да си сигурна, че партньорът до теб не е скучен.

ТЕЛЕЦ: Ти си традиционалистка, в смисъл, че обичаш да излизаш по срещи. От друга страна, ти си и домошар и голяма част от времето с любимия прекарваш в гушкане в уютното легло. Готова си да се бориш със зъби и нокти за връзката си и влагаш много големи усилия, за да я задържиш (ако смяташ, че си струва). Обичаш да караш човека до теб да се чувства сигурен и обгрижван, винаги си готова да защитаваш честта му. Отрицателната ти черта е упоритостта, затова е важно любимия ти да комуникира открито с теб за нещата, които те натъжават или ядосват.

БЛИЗНАЦИ: Връзката с теб е вълнуващо преживяване. Ти си забавна и винаги готова да научиш и извлечеш всичко възможно от различните ситуации. Родена флиртаджийка си и закачките с теб обещават връзката винаги да бъде интересна и нестандартна. Когато избереш някого, ти си имаш много добра причина да го направиш. Никога не се спираш на партньор, без да си сигурна, че той ти подхожда на интелектуално ниво. Имаш богат опит и обвързването за теб означава, че истински си харесала човека. За да бъдеш щастлива обаче, ти се нуждаеш от постоянна промяна в обстановката, както и от стимулиращи въображението и емоциите ти приключения. Ако партньорът ти може да ти ги осигури, ще останеш до него завинаги.

РАК: Ти си невероятно нежна и деликатна. Добра душа, която е силно чувствителна и влюбчива. Всъщност, ти си най-чувствителния знак в целия зодиак и не би се поколебала да го покажеш на партньора си. Когато си сигурна в чувствата си, няма да се поколебаеш да ги покажеш и излееш като океан върху любимия. Търсиш човек, който те разбира, затова връзките ти са силно емоционални и дълготрайни.

ЛЪВ: Влагаш необикновена страст във всяка своя връзка. Огнената ти природа непрекъснато ще възпламенява взаимоотношенията ти с човека до теб ( в добрия смисъл). Желанието ти да доминираш над другия често те довежда до връзки с мъже, над които си сигурна, че ще успееш да се наложиш. Ти трябва да бъдеш центъра на вниманието и вярваш, че си заслужила да блестиш във всяка ситуация. Щедра по природа, ти ще даваш всичко на своя възлюбен, но колкото и да не искаш да си признаеш, ти също се нуждаеш от подкрепа, защото понякога си неуверена.

ВЕЗНИ: Ти искаш да си сигурна, че си открила перфектния партньор, затова ти отнема време да се обвържеш. Обичаш мирните отношения и си най-щастлива, когато нещата между теб и приятеля ти се развиват хармонично, без излишни сътресения. Имайки предвид тези факти, нужно е да отбележим, че ти много, много рядко оставаш сама. Причината е, че не си твърде самостоятелна, а и ти харесва да се социализираш с хората. Като любовница, ти си изобретателна и експресивна, макар и все така балансирана в чувствата си. Обичаш да угаждаш на партньора си, ето защо си една от жените-мечта в зодиака.

ДЕВА: Ти копнееш партньорът ти да има нужда от теб. Методична си и склонна да си съставяш план стъпка по стъпка за етапите на връзката си. Същата тази методичност използваш, за да разрешиш караниците помежду ви и винаги работиш за усъвършенстването на взаимоотношенията ви (вместо просто да се откажеш). Ти си отдаден партньор и макар в повечето случаи да си лесно предвидима, обичаш да разкриваш другата си страна.

СКОРПИОН: Най-страстната жена, която съществува! Взимаш дълбоката интимност и близост много сериозно, макар да не вярваш на хората около себе си. Перфектните партньори за теб са интелигенти и честни и имаш нужда да бъдеш с някой, който ще поддържа интригата помежду ви жива. Отнема ти време, докато се довериш на човека до себе си, но направиш ли го се превръщаш в най-лоялния знак. Дори си толкова вярна, че би останала с партньора си, когато искрите отдавна са угаснали – това е и най-големият ти недостатък при воденето на връзките.

СТРЕЛЕЦ: Ти си енергична и любознателна. Авантюристката на зодиака, ти си доста либерална както в разбиранията си за живота, така и за връзките си. Копнееш да пътуваш и винаги търсиш смисъла на съществуването си по време на пътешествията си. Ето защо те са толкова важни за теб. Тъй като ти е трудно да се установиш на едно място за постоянно, трудно се привързваш и предпочиташ отворените връзки. Обожаваш промяната и се нуждаеш от нея, за да се чувстваш добре в кожата си. Ако се чувстваш „вързана“ и „задушена“ във връзката си, ти веднага ще избягаш.

КОЗИРОГ: Бавно и сигурно навлизаш във всяка нова връзка. Понякога дори болезнено бавно. Не е чудно – на теб ти трябва дълго време, за да се почувстваш сигурна в решението си. Рядко изразяваш чувствата си гласно, предпочиташ да ги показваш с делата си. Човекът до теб ще разбере, че те е грижа за него по езика на тялото ти и загрижеността ти към него. Ти си искрена, чистосърдечна и щедра, така че изречеш ли „Обичам те“, това със сигурност е вярно и ти влагаш голям смисъл в думите си.

ВОДОЛЕЙ: Нуждаеш се от интелектуална стимулация. Това те възбужда и поддържа интереса към партньора ти жив. Обожаваш дългите разговори и плановете за бъдещето, защото те ти позволяват да мечтаеш. Когато си влюбена, ти искаш връзката ти да е открита и честна. Трудно ти е да сдържаш чувствата си, независимо дали са положителни или отрицателни. Ако взаимоотношенията ти са дълготрайни, ти се стремиш да влееш в тях динамизъм.

РИБИ: Знаеш си го, но ще ти го кажем отново – ти си необикновена романтичка. Любеща, нежна и щедра, ти принасяш цялото си сърце в жертва на любовта. Обожаваш интимността между двама души. Заради твоята дълбока емоционалност, не си падаш по краткотрайните и случайни връзки. Искаш човека до теб да те оценява заради твоите качества, да разбира чувствата ти, а не да им се присмива. Ти си лоялна, като рицар на бял кон и да те обича човек е едно красиво приключение.