Какъв комплексар е той според зодията му

Какъв комплексар е той според зодията му

Всеки си има комплекси, страхове и притеснения. Понякога те зависят и от зодията. Вижте към какви комплекси е предразположен мъжът според зодиакалния му знак.

ОВЕН – Комплекс: Кой е най-милият и красивият на света? Животът на типичния Овен е борба за първото място, независимо в коя област. Главната задача е да е най-отпред и да се доказва, че е най-великия. Ужасното е, че не може да е идеален във всичко и това е ясно на всички, освен на Овена. Той е най-умният, най-красивия, най-честният и т.н. И, много ясно, най-любимият. Изход от ситуацията: ласкателство. Ти си най-умният, красивият, великият и т.н. Не се притеснявай, че ще прекалиш. Овните обичат да слушат колко са прекрасни.

ТЕЛЕЦ – Комплекс: Да живееш във времена на промени. Животът на Телеца е подчинена на едничката цел да изкара много пари. Така, да има. Не си мисли, че ще ги похарчи за удоволствия, като например някой Стрелец или Лъв. Сигурност и бели пари за черни дни е основната цел на тази зодия и съответно източникът на всичките им психологически проблеми. Освен това, Телците ненавиждат изненадите, които не могат да контролират и промените. Изход от ситуацията: Нахрани го добре, погали го по коремчето, дръж го на топло и спокойно и не му устройвай изненади. Ще бъде до теб дълги години.

БЛИЗНАЦИ – Комплекс: Ти мене уважаваш ли ме? Типичният мъж от зодия Близнаци няма нужда от овации за интелекта и ерудицията си. Той си знае, че е най-умният, но му липсва нещо друго – почит и уважение. Недай боже да му покажеш неуважение. Ще те залее с високопарни слова, затова най-добре мълчи, слушай и го гледай възхитено. И не си отваряй устата изобщо. Изход от ситуацията: Обяви на висок глас и всеослушание, че той е най-великият, той е твоята опора в живота и без него си загубена. Той ще се надуе от гордост и дори може да ти помогне със съвет.

РАК – Комплекс: страх и нерешителност. Раците са предпазливи и обикновено действат на принципа „една крачка напред и две назад“. Обвиняват ги в страх и нерешителност, а това е най-глупавото нещо, което можеш да направиш. Веднага ще се обидят и оскърбят. Раците мислят мащабно и стратегически. Изход от ситуацията: Има само един изход. Ако нещо си го обидила, се хвърли в краката му и се покай със сълзи на очи и пепел на главата. Раците са емоционални и лесно се разкисват, така че не само ще ти прости, а и ще поплаче на рамото ти.

ЛЪВ – Комплекс: Здравейте, царю. За разлика от Овена, Лъвът няма да се напъва да се доказва, че е най- най-, защото го мързи. Пък и защо да се доказва, като то е очевидно? Най-важното за него е да държи властта и контрола. Ако искаш да го вбесиш, се усъмни в сексуалната му привлекателност и харизмата му. Изход от ситуацията: С Лъвовете трябва да се действа внимателно. Стратегията „Смили се, Царю-господарю, над съгрешилите“ е най-подходяща. Кланяй се ниско, удряй чело в земята и гледай смирено, като пред царска особа.

ДЕВА – Комплекс: Мнимият болен. Докато другите деца са чели приказки, Девата е чел медицински енциклопедии и с удоволствие е откривал у себе си симптомите на всичките болести. Недай боже да се усъмниш, че той е най-болният човек на света, или да му кажеш, че днес изглежда прекрасно. Тогава със сигурност ще реши, че е на смъртен одър. Изход от ситуацията: Започни да му съчувстваш и да се грижиш за него. Сготви му пилешка супа, премери му температурата, направи му чай, купи му специални добавки за подсилване на имунитета. Ще станеш най-милата и грижовната.

ВЕЗНИ – Комплекс: Не се сърдете, момичета. Мъжът Везни ще вложи големи усилия, средства и нерви, за да си доволна и щастлива, никой да не се сърди, интересите на всички да са защитени и накрая ще се провали с трясък. Той е роден миротворец и дипломат и думата „не“ не съществува в речника му. Избягва конфликти и рядко си отстоява позицията открито, защото така му е най-лесно. Изход от ситуацията: Ако все пак се разрази скандал, му покажи някоя прекрасна вещ, защото мъжът Везни е естет и не може да устои на хубавите неща. В краен случай, пробвай тактиката „Ти си най-прекрасният на света“, защото той е самовлюбен.

СКОРПИОН – Комплекс: Мен никой не ме обича. ой изобщо да си помисли, че Скорпионите са сантиментални и раними. Това е невъзможно. Скорпионът още от малък не се доверява на никого и крие чувствата си. А когато приключи някоя любовна връзка, се отдава на разврат и никой не може да допусне, че той страда. А Скорпионът обича по-силно и по-дълбоко от всички останали, макар привидно да отрича всякакви емоции. Изход от ситуацията: Няма такъв. Ако си успяла да спечелиш доверието на Скорпиона и после си го загубила, най-добре се махни и избягвай всякакви допирни точки с обидения. Прошка няма да има. Никога.

СТРЕЛЕЦ – Комплекс: пълноценност. Ако си имаш работа със Стрелец, все едно си имаш работа със Зевс Гръмовержеца. Стрелецът е винаги най-главният и разбира от всичко. И, много ясно, винаги е прав. Той е напълно непоколебим в превъзходството си и става за политик. Ще живеем по-добре и по-весело, но не знае как ще го постигне. Малки подробности. Изход от ситуацията: Сложи го на амбразурата. Нека насочи енергията си към решаването на най-тежките проблеми. Може и да не успее, но няма да се разстрои от това и няма да ти се налага да го успокояваш.

КОЗИРОГ – Комплекс: Аз съм най-духовният. Всичко за теб правя, а ти казваш, че съм безчувствен. Ако кажеш на Козирога, че е сухар, ще го обидиш смъртно. Но трябва сама да се сетиш, че иска емоции, защото иначе разправя, че не е сантиментален. Под външната суровост се крие добра душа. Козирозите са едни от най-добрите мъже – верни и принципни. Изход от ситуацията: Направи се на болна, незабележима и немощна, за да разтопиш външната му обвивка. Помоли го за помощ, но бъди ясна и точна какво искаш.

ВОДОЛЕЙ – Комплекс: Каквото искам, това правя. Ако забележиш мъж, който постоянно се перчи, той несъмнено е Водолей. Ако се мъчи да блесне с оригиналност, нестандартно поведение и широки възгледи – той е Водолей. По-интересен и оригинален няма да намериш и в това е проблемът. Той е неуправляем. Прави каквото си иска, най-вече за да впечатли публиката и да си доказва свободата. Изход от ситуацията: Пусни го да пасе. Не го контролирай. Ако те попита къде си и какво правиш, му кажи, че си е твоя работа и да не ти се меси в личното пространство. Когато се опиташ да го ограничиш и той се примири, се оттегли и го остави свободен. Така свободата няма да му е толкова ценна.

РИБИ – Комплекс: Ти нещо криеш от мен. Големият проблем на Рибите е любовта им към потайностите, конспирациите и загадките. Ако искаш да го подразниш, когато те попита къде си, му отговори „Познай“. Или му кажи, че не знаеш кога ще се прибереш. Ще му разстроиш нервите за дни напред, защото мъжът Риби иска да знае всичко за всички. В най-малки подробности. Но за разлика от другите водни зодии Рак и Скорпион, мъжът Риби не е злопаметен и няма да си отмъщава. Само ще плаче тихо в ъгъла. Изход от ситуацията: Хем лесен, хем труден. Обичай го.